Antena Căutare

O tânără și-a făcut CV-ul și l-a trimis mamei sale, ca s-o convingă că merită să îi cumpere un cățel. Ce a scris în scrisoare

O tânără și-a făcut CV-ul și l-a trimis mamei sale, ca s-o convingă că merită să îi cumpere un cățel. Scrisoarea tinerei de 18 ani a devenit virală.

fata care scrie o scrisoare Galerie
Scrisoarea tinerei a devenit virală și a făcut rapid înconjurul lumii | sursa foto: Profimedia

O fată a reușit să își ia prin surprindere mama atunci când a decis să facă tot ce îi stă în putință pentru a o convinge că este pregătită să aibă grijă de un cățel. Așa i-a venit ideea să conceapă un CV, ca să demonstreze că poate să fie un stăpân responsabil pentru viitorul ei patruped.

O tânără și-a făcut CV-ul și l-a trimis mamei sale, ca s-o convingă că merită să îi cumpere un cățel. Ce a scris tânăra în scrisoare

Aceasta este inedita poveste a unei tinere pe Kayla Severi, în vârstă de 18 ani, care și-a dorit atât de mult să aibă un câine încât a decis să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și convinge mama să facă acest pas. Și-a conceput un CV și o scrisoare de intenție, apoi a trimis totul către mama sa, sperând că va primi aprobarea părintelui său.

Citește și. Un bărbat a făcut o radiografie câinelui său din rasa pug și când s-a uitat atent a încremenit de spaimă. Ce a putut să vadă

„Dragă mamă, îți scriu această scrisoare ca să îmi exprim dorința de-a avea propriul animal de companie. Îmi doresc un Staffordshire bull terrier de 9 săptămâni. Starea financiară și cea mentală sunt suficient de bune pentru a deține un astfel de animal. În plus, am abilitățile și calitățile potrivite pentru un stăpân de câine. Cred cu tărie că sunt un candidat excelent pentru acest post.

  • am abilități excelente de gestionare a timpului (ceea ce mă va ajuta la dresajul și educarea câinelui)
  • am bani (suficient cât să acopere costurile necesare)
  • sunt fiica ta preferată
  • jur solemn pe cheesecake și pe toate lucrurile sfinte că sunt conștientă de cheltuieli și de cât timp trebuie să aloc
  • cele mai mari calități ale mele sunt dragostea și bunătatea. Te iubesc foarte mult. Iubesc și acest câine foarte mult.

Îți mulțumesc că ți-ai răpit din timpul tău ca să îmi citești CV-ul și să-l iei în considerare. Sper să primesc vești cât mai curând. Cu sinceritate, Kayla Severi (fiica ta preferată)”, au informat cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Cațelușul cu blană verde care a uimit internetul. Cum e posibil să fi venit pe lume cu o culoare atât de bizară

Pe lângă CV, tânăra a făcut și un eseu de 800 de cuvihnte în care a prezentat statistici despre cum deținerea unui câine aduce beneficii pentru sănătatea psihică și nu numai.

Se pare că cererea a fost aprobată, fiindcă tinerei i s-a îndeplinit dorința într-un timp extrem de scurt. Câinele a primit numele Bandit și se bucură azi de o viață frumoasă alături de noua lui familie.

Un bărbat a făcut o radiografie câinelui său din rasa pug și când s-a uitat atent a încremenit de spaimă. Ce a putut să ... O influenceriță le cere bani urmăritorilor săi după ce a rămas lefteră. Ce gest aparent inofensiv i-a golit cardul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x