Antena Căutare

Oamenii de ştiinţă sunt în alertă! O STEA GIGANT e gata să EXPLODEZE şi să distrugă PĂMÂNTUL

Se numeşte Eta Carinae, este STEAUA GIGANT a cărei explozie va spulbera tot ceea ce se găseşte în jurul său, inclusiv Pamantul.

Se numeşte Eta Carinae, este STEAUA GIGANT a cărei explozie va spulbera tot ceea ce se găseşte în jurul său, inclusiv Pamantul.

Bineinteles, concluzia de mai sus nu are cum sa apartina comunitatii stiintifice, dar face ravagii pe Twitter, unde in libertate absoluta, orice nebun poate arunca cu vorbe.

Ce este adevarat in aceasta viziune apocaliptica esta faptul ca Eta Carinae, o stea de 100 de ori mai mare decat Soarele, aflata la 7,500 de ani lumina – oarecum apropiata sistemului nostru solar, o comparatie realizata la scara Universului, este aproape sa devina o supernova.

Odata ajunsa sub privirile propovaduitorilor de cataclisme informatia a evoluat, acestea asteptand ca un val de radiatii gamma sa distruga stratul de ozon al Pamantului

VEZI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST SUBIECT PE Jurnalul.ro

Scrisoarea CARE I-A ÎNNEBUNIT pe părinții unei FETE DE 16 ANI!... VIDEO: Şi-a filmat MENAJERA cu CAMERA ASCUNSĂ! Nu i-a venit să creadă ce făcea FATA când el era plecat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x