Antena Căutare

Observator Special: Cum arata baile de lux in care se rasfata cativa romani norocosi

Candelabre cu cristale de Bohemia, faianta 3 D, oglinzi acoperite cu foite de argint si canapele decorate cu cristale Swarovski. Sunt accesorii din baile de lux care exista si in Romania.

O baie sau o camera din Muzeul Bijuteriilor din Teheran? Esti inconjurat de metale si pietre pretioase care te umplu de energie. Oglinda este incastrata, placata cu mozaic si are foite de aur alb.

Baia pretioasa costa 30.000 de euro. Daca nu va place aurul alb, designerii vin cu propuneri ingenioase si din aur galben. Bai sofisticate si stralucitoare. Ce ziceti de faianta cu foite de aur? Sau baterii placate cu aur? Cine-si doreste o asemnea baie trebuie sa se pregateasca cu cel putin 20.000 de euro.

Dar clientii cu bani nu-si doresc neaparat bai sclipicioase. Cele inspirate din natura, cu o cada din roca vulcanica sunt si ele in tendinte.

Totusi, clasicul ramane clasic. Baile cu model de tabla de sah, combinatie de alb cu negru, nu se demodeaza niciodata, spun marii designeri. Iar peretii cu faianta 3 D se potrivesc perfect.

Caloriferele in diferite forme si culori sunt un accesoriu esential, dar si costisitor. Totusi, la o baie de 30.000 de euro, ce mai conteaza inca 3.000 pentru un calorifer? Desigur, cazile cu hidromasaj nu pot lipsi din baile de lux. Comerciantii se gandesc si la iubitorii de sport. Vand bazine de fitness in apa.

Patronii restaurantelor de lux s-au adaptat si ei usor la gusturile sofisticate ale clientilor. Baile arata mai ceva ca locul pentru petrecere.

EXCLUSIV! Romancele au prins gustul inchirierii de barbati: Vezi aici care sunt tarifele!... A inceput saptamana modei de la New York pentru patrupede!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x