Antena Căutare

Olanda: Doua avioane au ramas agatate in aer, dupa ce s-au ciocnit

Imagini incredibile au fost filmate dintr-un avion de mici dimensiuni deasupra Olandei. Aparatul de agrement cu patru persoane la bord s-a ciocnit in aer cu o alta aeronava asemanatoare. Unul dintre pasageri avea camera de filmat deschisa. Incredibil e faptul ca cele doua aparate au ramas agatate unul de celalalt. Numai o minune a facut sa nu se prabuseasca.

La 150 de metri deasupra pamantului, deasupra unei plaje de pe coasta olandeza, un aparat Cessna transporta patru oameni care filmau o reclama pentru un partid politic local. Asa se explica faptul ca operatorul era cu camera pornita cand s-a dezlantuit iadul. Avionul s-a apropiat prea mult de un aparat similar si aripile s-au agatat pur si simplu una de cealalta. Panica a fost de nedescris.

Din fericire, cei doi piloti nu s-au pierdut cu firea si au reusit in cele din urma se desprinda avioanele. Unul dintre aparate a aterizat apoi de urgenta, dar in siguranta, pe plaja. Celalalt avion a ajuns si el pe aeroportul din apropiere. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Autoritatile olandeze au inceput procedurile de verificare a pilotilor care nu aveau voie sa zboare atat de aproape unul de celalalt.

foto: inhabitat.com

11 septembrie 2001. FOTOGRAFIILE... 11 septembrie 2001: Cele mai cunoscute teorii ale conspiratiei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x