Antena Căutare

Păpușa Ken, tratament anti-aging șocant! Și-a injectat placentă în față. Rezultatul?

Rodrigo Alves aka Papușa Ken șochează din nou. Acesta și-a făcut un nou tratament de infrumusețare extrem. Din dorința de a se menține pururea ”tanar și frumos”, papușa umana Ken și-a injectat placentă in ten. Imaginea i-a ingrozit pe toti!

Rodrigo Alves aka Păpușa Ken șochează din nou. Acesta și-a făcut un nou tratament de înfrumusețare extrem. Din dorința de a se menține ”tânăr și frumos”, păpușa umană Ken și-a injectat placentă în ten. Rezultatul? Imaginea de jos face cat o mie de cuvinte!

Rodrigo Alves, bărbatul pe care tranformările extreme și costisitoare l-au făcut vedetă internațională, lovește din nou... ochii privitorilor! Acesta a trecut din nou la bisturiu pentru a-și retușa chipul.

Păpușa Ken, tratament anti-aging șocant! Și-a injectat placentă în față. Rezultatul?

Și-a injectat celule stem, coctail-uri cu vitamine și alte minunății ale medicinei anti-aging ultramoderne. La 34 de ani ai săi, vrea să-și mențină pielea fermă cu placentă mamară, o tehnică de înfrumusețare controversată, dar extrem de populară în Japonia. Curioși să aflați ce i-a ieșit? Vedeți imaginea mai jos!

Păpușa Ken, tratament anti-aging șocant! Și-a injectat placentă în față. Rezultatul?

AntenaPlay lansează o nouă aplicaţie pentru Smart TV... Mărturia unei măicuțe care a fost vindecată de Arsenie Boca: "Sfântul Ardealului primea mesaje de la Dumnezeu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x