Antena Căutare

Patru NUME de copii au fost INTERZISE. Niciun părinte nu mai are voie să-și boteze bebelușul așa

În ultima vreme, părinţii aleg tot felul de nume bizare pentru copiii lor. Începând cu vedetela şi terminând cu cei mai creativi dintre oamenii care se bucura de darul de a avea un copil.

În ultima vreme, părinţii aleg tot felul de nume bizare pentru copiii lor, începând cu vedetele şi terminând cu cei mai creativi dintre oamenii care se bucură de darul de a avea un copil.

De pildă, numele de Mesia a ajuns să fie interzis în Statele Unite, după ce mai mulţi bebeluşi au fost botezaţi aşa.

În Marea Britanie, niciun părinte nu mai are voie să-i dea copilului său numele de Cyanide. Un judecător nu i-a permis unei femei să-și boteze astfel fiica, deoarece a considerat numele o ofensă la adresa fetei.

Harriet/Duncan sunt interzise inIslanda. Tot acolo, există o listă strictă cu nume. Părinții nu au voie să aleagă altele.

Şi, deşi este des întâlnit, nici numele de Sara nu mai este permis în Măroc.

Deocamdată românii pot răsufla uşuraţi, doar dacă nu se mută cumva într-una din aceste ţări.

Kevin, japonezul cu accent de moldovean, prima oară la TV! Vorbește limba română impecabil și este olimpic la istorie: &... Singurul sfânt cu cap de câine, al creștinilor. S-a rugat să-i fie luată frumuseţea, pentru a nu-i înnebuni pe privitori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x