Antena Căutare

Popeye exista! S-a nascut in Egipt si mananca... 3 kilograme de proteine si 4 kilograme de carbohidrati pe zi!

Se pare ca nu ai nevoie de spanac pentru a deveni Popeye. Moustafa Ismail, un tanar nascut in Egipt, spune ca secretul “puterii” sta intr-un alt tip de mancare. Zilnic, al nostru erou consuma 3 kilograme de proteine, 4 kilograme de carbohidrati si 11 litri de apa!!! Toate acestea pentru a-si mentine bratele de 78 de centimetri…

Scepticii, deloc putini la numar, sustin ca Ismail se indoapa, fara indoiala, cu stereoizi. Altfel, cum a ajuns sa aiba muschi de aproape un metru, exact ca-n desenele animate? De altfel, nici oficialii de la Guiness Book nu par prea convinsi de Ismail. Se chinuie, chiar in aceste momente, sa stabileasca daca Popey spune sau nu adevarul. In joc e o miza mare - recordul pentru cei mai mari bicepsi!

De cealalta parte a baricadei, eroul marturiseste ca, in fiecare zi, ridica aproximativ 270 de kilograme, timp in care ia vitamine si bea foarte multa apa. Merge zilnic la sala, insa muschii nu ii provoaca intotdeauna sentimente de mandrie. Are probleme cand isi cumpara haine, mai exact tricouri, multi oameni il critica, iar sarcina de a convinge oficialii de la Cartea Recordurilor nu e tocmai usoara.

“E dureros”, marturiseste Ismail. A mers pana-n panzele albe pentru a-si demonstra “nevinovatia”, mai exact – in Tokio, unde specialistii japonezi l-au supus la tot felul de teste doar pentru a ajunge la o singura concluzie – aceea ce e perfect sanatos, iar muschii sai nu prezinta anomalii.

sursa: Huffington Post

foto: Guinness World Records

VIDEO! O iluzie optica naucitoare! A ajuns, in doar cateva ore, viral pe internet... A fost descoperita cea mai mare gaura neagra din Univers! Vezi aici cum arata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x