Antena Căutare

Povestea emoţionantă a unui băieţel care şi-a dorit să fie fetiţă. La şase ani, e cel mai tânăr transsexual din Argentina!

O vorbă din bătrâni spune că să fii părinte e cea mai dificilă meserie din lume, iar noi tindem să-i dăm dreptate. Dacă lucrurile sunt simple atunci când prichindelul vine să-ţi ceară diferite jucării, se complică atunci când pretenţiile lor sunt uriaşe.

O vorbă din bătrâni spune că să fii părinte e cea mai dificilă meserie din lume, iar noi tindem să-i dăm dreptate. Dacă lucrurile sunt simple atunci când prichindelul vine să-ţi ceară diferite jucării, se complică atunci când pretenţiile lui sunt uriaşe.

Pentru un copil de şase ani din Argentina, ziua de 9 octombrie a fost una deosebit de importantă, deoarece i-a schimbat viaţa. A fost ziua în care a primit actele în care îi erau recunoscute schimbarea de sex şi noul nume.

S-a născut băiat, însă la doar opt luni spunea clar “eu, fetiţă”, iar mama i-a ascultat dorinţa. I-a făcut o operaţie de schimbare de sex, iar astăzi este cel mai tânăr transsexual din Argentina şi poartă numele de Luana.

Deşi mulţi s-ar fi aşteptat să fie respinsă de copii, micuţa Luana se bucură de susţinerea colegilor şi a profesoarelor, care nu încetează să-i ofere sprijinul de care are nevoie. Ba mai mult, în urma acestei experienţe, mama ei a scris o carte în care a povestit întreaga aventură.

Sursa: CNN

Ultima fiță: roșii crescute în acvarii cu pești... Astronauţii vor putea da check-in din spaţiu: Luna a fost conectată la internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x