Antena Căutare

Ai curaj să citești? Povestea înfiorătoare a lui Genie Wiley, „fetița-iepure”. Cum a împiedicat-o tatăl ei să se dezvolte normal

Povestea unei copile din Statele Unite ale Americii, Genie Wiley, a îngrozit întreaga lume. Cunoscută drept „fetița-iepure”, ea a fost izolată timp de 13 ani de tatăl ei abuziv și împiedicată să se dezvolte normal.

Povestea unei copile din Statele Unite ale Americii, Genie Wiley, a îngrozit întreaga lume. Cunoscută drept „fetița-iepure”, ea a fost izolată timp de 13 ani de tatăl ei abuziv și împiedicată să se dezvolte normal.

Potrivit cercetătorilor, Clark Wiley nu a vorbit cu Genie și le-a ordonat soției lui, Irene, precum și fiului său, John, să îi urmeze exemplul.

De la vârsta de 20 de ani, Genie Wiley a fost ținută în timpul zilei într-o cămașă de forță făcută în casă, legată pe o oală, într-o încăpere izolată. În timpul nopții, copila era închisă într-un pătuț acoperit cu sârmă. Ea era hrănită mai ales cu lichide.

Tatăl ei a spus că și-a izolat fiica deaorece credea că are probleme psihice.

Ai curaj să citești? Povestea înfiorătoare a lui Genie Wiley, „fetița-iepure”. Cum a împiedicat-o tatăl ei să se dezvolte normal

Însă, după ce copila a fost salvată de asistenți sociali, în anul 1970, s-a descoperit că tatăl ei detesta zgomotele și nu își dorea să aibă copii. Primul lui copil a murit după ce a fost lăsat într-un garaj, în frig. Însă, bărbatului i-a supraviețuit un fiu, cu cinci ani mai mare decât Genie.

Clark Wiley obișnuia să latre ca un câine la fiica lui, iar când aceasta scotea un sunet, bărbatul o lovea cu un băț.

Cum a fost descoperită Genie

Îngrozită de soțul ei, Irene, care avea probleme grave de vedere, a fugit din casa groazei în anul 1970, alături de Genie. Ea a intrat într-un birou de asistență socială greșit, încercând să obțină o pensie de invaliditate.Atunci a fost descoperit cazul lui Genie Wiley.

Când a fost descoperită de asistenți sociali, Genie Wiley se deplasa sărind ca un iepure. Ea avea 13 ani, dar capacitatea unui bebeluș.

Ai curaj să citești? Povestea înfiorătoare a lui Genie Wiley, „fetița-iepure”. Cum a împiedicat-o tatăl ei să se dezvolte normal

Fetița era mută, nu putea mesteca și obișnuia să țină alimente în gură până când acestea se înmuiau suficient pentru a le putea înghiți. În plus, ea nu avea deloc autocontrol și avea tendința să își facă rău atunci când simțea furie sau frustrare.

Tatăl ei s-a sinucis. „Lumea nu va înțelege niciodată”​

Clark Wiley a fost acuzat pentru felul în care și-a abuzat fiica, dar sentința nu a mai fost pronunțată, deoarece bărbatul s-a sinucis în ziua în care ar fi trebuit să se prezinte la tribunal.

„Lumea nu va înțelege niciodată”, a fost mesajul pe care Clark Wiley l-a lăsat înainte de a se sinucide.

După o perioadă îndelungată în care a fost internată în spital, Genie Wiley a trăit în mai multe familii adoptive, în timp ce mai mulți experți i-au monitorizat evoluția. Mama ei a încercat să o îngrijească o perioadă, dar a fost copleșită de „lipsa de autocontrol” a fiicei ei.

Nu se cunoaște locul în care se află Genie Wiley în prezent. În 2016 a apărut informația că aceasta ar trăi într-un azil deținut de stat.

O fetiță și-a scos sora moartă din sicriu, a îmbrăcat-o și a scos-o la plimbare! Continuarea îți dă fiori... Apariție bizară filmată în pădure! Un tânăr a filmat o fantomă (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x