Antena Căutare

Ai curaj să citești? Povestea înfiorătoare a lui Genie Wiley, „fetița-iepure”. Cum a împiedicat-o tatăl ei să se dezvolte normal

Povestea unei copile din Statele Unite ale Americii, Genie Wiley, a îngrozit întreaga lume. Cunoscută drept „fetița-iepure”, ea a fost izolată timp de 13 ani de tatăl ei abuziv și împiedicată să se dezvolte normal.

Povestea unei copile din Statele Unite ale Americii, Genie Wiley, a îngrozit întreaga lume. Cunoscută drept „fetița-iepure”, ea a fost izolată timp de 13 ani de tatăl ei abuziv și împiedicată să se dezvolte normal.

Potrivit cercetătorilor, Clark Wiley nu a vorbit cu Genie și le-a ordonat soției lui, Irene, precum și fiului său, John, să îi urmeze exemplul.

De la vârsta de 20 de ani, Genie Wiley a fost ținută în timpul zilei într-o cămașă de forță făcută în casă, legată pe o oală, într-o încăpere izolată. În timpul nopții, copila era închisă într-un pătuț acoperit cu sârmă. Ea era hrănită mai ales cu lichide.

Tatăl ei a spus că și-a izolat fiica deaorece credea că are probleme psihice.

Ai curaj să citești? Povestea înfiorătoare a lui Genie Wiley, „fetița-iepure”. Cum a împiedicat-o tatăl ei să se dezvolte normal

Însă, după ce copila a fost salvată de asistenți sociali, în anul 1970, s-a descoperit că tatăl ei detesta zgomotele și nu își dorea să aibă copii. Primul lui copil a murit după ce a fost lăsat într-un garaj, în frig. Însă, bărbatului i-a supraviețuit un fiu, cu cinci ani mai mare decât Genie.

Clark Wiley obișnuia să latre ca un câine la fiica lui, iar când aceasta scotea un sunet, bărbatul o lovea cu un băț.

Cum a fost descoperită Genie

Îngrozită de soțul ei, Irene, care avea probleme grave de vedere, a fugit din casa groazei în anul 1970, alături de Genie. Ea a intrat într-un birou de asistență socială greșit, încercând să obțină o pensie de invaliditate.Atunci a fost descoperit cazul lui Genie Wiley.

Când a fost descoperită de asistenți sociali, Genie Wiley se deplasa sărind ca un iepure. Ea avea 13 ani, dar capacitatea unui bebeluș.

Ai curaj să citești? Povestea înfiorătoare a lui Genie Wiley, „fetița-iepure”. Cum a împiedicat-o tatăl ei să se dezvolte normal

Fetița era mută, nu putea mesteca și obișnuia să țină alimente în gură până când acestea se înmuiau suficient pentru a le putea înghiți. În plus, ea nu avea deloc autocontrol și avea tendința să își facă rău atunci când simțea furie sau frustrare.

Tatăl ei s-a sinucis. „Lumea nu va înțelege niciodată”​

Clark Wiley a fost acuzat pentru felul în care și-a abuzat fiica, dar sentința nu a mai fost pronunțată, deoarece bărbatul s-a sinucis în ziua în care ar fi trebuit să se prezinte la tribunal.

„Lumea nu va înțelege niciodată”, a fost mesajul pe care Clark Wiley l-a lăsat înainte de a se sinucide.

După o perioadă îndelungată în care a fost internată în spital, Genie Wiley a trăit în mai multe familii adoptive, în timp ce mai mulți experți i-au monitorizat evoluția. Mama ei a încercat să o îngrijească o perioadă, dar a fost copleșită de „lipsa de autocontrol” a fiicei ei.

Nu se cunoaște locul în care se află Genie Wiley în prezent. În 2016 a apărut informația că aceasta ar trăi într-un azil deținut de stat.

O fetiță și-a scos sora moartă din sicriu, a îmbrăcat-o și a scos-o la plimbare! Continuarea îți dă fiori... Apariție bizară filmată în pădure! Un tânăr a filmat o fantomă (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x