Antena Căutare

Povestea lui Jabba, ariciul năzdrăvan, care s-a îngrășat atât de mult, încât nu se mai poate ghemui. E mai mare ca un pisoi!

Nu, nu numai oamenii pot deveni obezi, ci și animalele! Jabba, un arici năzdrăvan, este fără doar şi poate cel mai bun exemplu.

Nu, nu numai oamenii pot deveni obezi, ci și animalele! Jabba, un arici năzdrăvan, este fără doar şi poate cel mai bun exemplu.

Jabba,cunoscut şi ca “Uriaşul”, a fost găsit când era pui într0un tufiș din Marea Britanie. Era abandonat sau rătăcit și, fără ajutor, ar fi murit cu siguranță. Stăpâna lui l-a adoptat şi l-a hrănit regește. Dar animăluțul s-a îngrășat peste măsură! E mai mare ca un pisoi!

Din cauza greutăţii sale, nu poate merge normal şi nici nu se poate ghemui ca un arici veritabil. Jabba va fi supus unei diete și... va reveni la dimensiuni de arici normal!

Un bărbat care vedea cu un singur ochi a adoptat un căţel care suferea aceeaşi problemă şi pe care nimeni nu îl dorea... Dacă poți rezolva această PROBLEMĂ, chiar ești un geniu! Unul din zece de oameni reușește să facă LEGĂTURA între ecuații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x