Antena Căutare

Premieră istorică! Chinezii vor să construiască Marele Zid, sub apă. Mai multe echipe de muncitori vor lucra la o adâncime de 3.000 de metri

Chinezii se pare că vor să construiască un al doilea zid de proporții, sub apă, chiar sub Marea Chinei de Sud, o regiune extrem de disputată în ziua de azi. Unii cercetători cred că în această zonă ar putea ascunde cantități importante de petrol, scrie playtech.ro.

Chinezii se pare că vor să construiască un al doilea zid de proporții, sub apă, chiar sub Marea Chinei de Sud, o regiune extrem de disputată în ziua de azi. Unii cercetători cred că în această zonă ar putea ascunde cantități importante de petrol, scrie playtech.ro.

Guvernul din China și-ar dori construirea unei stații importante de cercetare pe fundul mării, la o adâncime de aproximativ 3.000 de metri. Ar fi pentru prima oară când cineva ar trimite oameni să muncească la o asemenea adâncime.

Însă unii experți militari sunt îngrijorați, iar motivul este unul cât se poate de interesant. Ei sunt de părere că stația ar putea servi drept ancoră pentru un așa zis ”Mare Zid Subacvatic al Chinei”. Acesta ar reprezenta o rețea de senzori construiți în mod special pentru a detecta submarine inamice.

Detaliul înfricoşător din imagine a stârnit numeroase comentarii. Uită-te cu atenţie! Ai observat ce se întâmplă acolo?... Frumoase, dar mai ales periculoase. Ele sunt cele mai frumoase pușcăriașe din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x