Antena Căutare

Prietenia dintre o nevăstuică și o ciocănitoare a devenit senzația internetului! Imagini RARE

O prietenie mai puțin întâlnită a fost surprinsă la începutul lunii martie într-o imagine care face acum înconjurul internetului. Pe 2 martie, Martin Le-May, fotograf amator, a surprins în timpul plimbării de dimineaţă cu soţia lui, o pasăre ce purta în spate o altă vietate. Cuplul a povestit, potrivit „The Telegraph”, că a auzit sunete de agitaţie, iar mai apoi au observat că ciocănitoarea „se lupta să trăiască” când nevăstuica încerca să se caţere în spatele ei.

„Ciocănitoarea a scăpat cu viaţă, iar nevăstuica s-a retras în iarba înaltă”, a declarat Le-May. Imaginile surprinse de britanic au făcut senzaţie pe Twitter şi Facebook, fiind distribuită de peste 2.000 de ori.

Citeste mai mult: adev.ro/nkn4bb

O prietenie mai puțin întâlnită a fost surprinsă la începutul lunii martie într-o imagine care face acum înconjurul internetului. Pe 2 martie, Martin Le-May, fotograf amator, a surprins în timpul plimbării de dimineaţă cu soţia lui, o pasăre ce purta în spate o altă vietate.

Potrivit „The Telegraph”, cuplul a declarat că a auzit sunete de agitaţie, iar mai apoi au observat că ciocănitoarea „se lupta să trăiască” când nevăstuica încerca să se caţere în spatele ei.

„Ciocănitoarea a scăpat cu viaţă, iar nevăstuica s-a retras în iarba înaltă”, a declarat Le-May.

Imaginile surprinse de britanic au făcut senzaţie pe Twitter şi Facebook, fiind distribuită de peste 2.000 de ori.

9 din 10 au fost UIMIȚI de rezultat! Horoscopul vieții îți spune câți ani o să trăiești. Atenție, nu se ia în calcul moa... Taurii își pierd elanul și iubirea! Află ce-ți rezervă mâine astrele, pentru zodia ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x