Antena Căutare

9 din 10 au fost UIMIȚI de rezultat! Horoscopul vieții îți spune câți ani o să trăiești. Atenție, nu se ia în calcul moartea subită!

Nativii fiecărui semn zodiacal înclină spre un anume tip de alimentație, unii sunt predispuși la vicii, iar alții își duc existența în mod responsabil și calculat, fără a se expune exceselor. În plus, casă a opta în semnul astral ne indică predispoziția pentru a trăi până la o anumită vârstă. Acești factori ne pot ajută să identificăm, în medie, șansele duratei de viață pentru reprezentanții zodiilor.

Nativii fiecărui semn zodiacal înclină spre un anume tip de alimentație, unii sunt predispuși la vicii, iar alții își duc existența în mod responsabil și calculat, fără a se expune exceselor, scrie yve.ro

În plus, casă a opta în semnul astral ne indică predispoziția pentru a trăi până la o anumită vârstă. Acești factori ne pot ajută să identificăm, în medie, șansele duratei de viață pentru reprezentanții zodiilor.

Berbec
Fiindcă ai o fire impulsivă, obișnuiești să riști și să te aventurezi în tot felul de situații, nu stai o clipă locului, muncești până la epuizare, de aceea poți să ai deseori probleme de sănătate. Cu toate acestea, poți ajunge să trăiești până în jurul vârstei de 75 de ani.

Taur
De obicei duci o viață echilibrată, chiar dacă te consumi pentru diferite probleme și te lupți cu stresul. Dacă te odihnești suficient și ai grijă să nu faci excese în privință alimentației, sunt șanse să duci o viață frumoasă până în jur de 70 de ani.

Gemeni
Ai o natură imprevizibilă, duală, de aceea pentru ține există două variante: fie ești genul petrecăreț care nu se da în lațuri de la asumarea riscurilor care predispun la accidente, fie ai grijă de ține și te temperezi. Poți trăi între 50 a€“ 70 de ani, în funcție de stilul de viață.

Rac
Ești o fire precaută și responsabilă, mănânci sănătos, așa că știi cum să te îngrijești. Cu toate că tinzi să te îngrijorezi și să te stresezi, nu duci un stil de viață dezechilibrat. Racul se număra printre longevivii zodiacului, așadar ai șanse mari să prinzi 90 de ani sau chiar mai mult.

Leu
Ai o fire care simte nevoia confortului, îți manifești puternic trăirile interioare și îți place profiți cât poți de mult de ceea ce îți oferă viață. Dacă ai grijă să nu te aventurezi în situații primejdioase, ai șanse foarte mari la o viață îndelungată, de aproximativ 90 a€“ 95 de ani.

Fecioară
Din nefericire, te numeri printre zodiile care sunt greu încercate, predispuse la afecțiuni și situații complicate, de aceea trebuie să ai mare grijă de ține, căci stresul te poate doborî încă din jurul vârstei de 50 de ani. Dacă te înarmezi cu pozitivism și relaxare, poți prinde 80 de ani.

Balanța
Pe măsură ce înaintezi în viață, îți dezvolți un sistem de apărare care te „imunizeaza” în față problemelor. Deși acestea te vor macină și te vei gândi mereu la ele, nu le lași să te doboare, iar sănătatea îți este în general la cote maxime. De aceea, poți atinge sau întrece 100 de ani.

Scorpion
La fel că și Berbecul, deseori muncești până la epuizare și nu îți place să stai liniștit, de aceea riști să te implici în tot felul de situații stresante, care necesită mult din energia ta și trebuie să înveți să ai grijă de propria persoană. Poți ajunge să trăiești în jur de 50 a€“ 65 de ani.

Săgetător
Îți place să îți menții mintea activă, să faci sport, iar acești factori contribuie la sănătate. Energia și ambiția te întăresc în față dificultăților și, cu toate că ești o fire predispusă la accidente, treci cu bine peste multe situații. Ai șanse destul de mari să depășești 90 de ani.

Capricorn
Deși semnul tău zodiacal este axat pe stabilitate și armonie, de multe ori tinzi să te stresezi mai mult decât este cazul și să cedezi viciilor, de aceea viață ți se poate scurtă din vina ta. Dacă te îngrijești, poți ajunge să trăiești aproximativ 60 a€“ 70 de ani.

Vărsator
Pe măsură ce trec anii, înveți să te detașezi rapid de tot ceea ce îți provoacă stres și supărări, îți formezi o lume proprie care te apăra precum un scut. Dacă te îngrijești mai mult de sănătate, există posibilitatea să atingi sau chiar să depășești 90 de ani.

Pești
Duci o viață agitată, intensă, în care ai tendința de a cedă viciilor și de a te epuiza prin muncă. Cu toate acestea, dacă știi să ai mai multă grijă de ține, poți ajunge să trăiești în jur de 70 a€“ 80 de ani.

Citește și:

Toți au râs de ea și îi spuneau că are dinți de cal! Dar ceea ce a urmat după scandal te va lăsa fără cuvinte! Uite ce s... Prietenia dintre o nevăstuică și o ciocănitoare a devenit senzația internetului! Imagini RARE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x