Antena Căutare

Primul american cu transplant complet de fata zambeste din nou

La 10 luni dupa ce a devenit primul american care si-a facut transplant complet de fata, Dallas Wiens si-a recapatat capacitatea de a-si controla muschii fetei.

Potrivit Daily Mail, barbatul poate din nou sa zambeasca si sa exprime emotie pe chipul sau. Prin mai multe sedinte de terapie fizica, a reusit sa isi controleze buzele si sa bea din nou dintr-un pahar. De asemenea, si-a recapatat si simtul olfactiv.

Chipul barbatului de 25 de ani a fost complet ars in 2008, cand a atins cu capul o linie de inalta tensiune. Tot din aceasta cauza, a ramas orb si nu a reusit sa-si recapete vederea. Dupa acest eveniment, a suferit peste 20 de operatii, dar, pana la acest transplant, chipul sau nu mai avea nicio trasatura.

Transplantul prin care a trecut Wiens face parte dintr-un program guvernamental din SUA, prin care se doreste extinderea acestor proceduri chirurgicale si in cazul soldatilor raniti.

Foto: lightchaser photography

O mamica cu 11 copii REFUZA alocatiile din partea statului... FOTO! Gradini impresionante pe acoperisurile cladirilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x