Antena Căutare

Primul câine-vulpe din lume. Unde a fost descoperit animalul hibrid. Veterinarii nu au știut inițial cu ce au de-a face

Primul câine-vulpe din lume a fost descoperit în Brazilia. Animalul hibrid poartă amprentele genetice de la ambele specii, iar atunci când a fost dus la veterinar, medicii nu au ştiut cu ce au de-a face.

Primul câine-vulpe din lume
Primul câine-vulpe din lume | Captură Youtube ClickHeart TV 5

Descoperirea neobişnuită a fost făcută după ce un şofer a lovit un animal şi l-a dus la veterinar. Acolo, oamenii de știință au confirmat că "dogxim" este o încrucișare unică între un câine și o vulpe.

Atunci când animalul misterios a ajuns la cabinetul veterinar, nimeni nu ar fi putut să prevadă descoperirea uluitoare care urma să vină. Personalul veterinar a fost uimit de aspectul ciudat al animalului. În ciuda asemănărilor cu o vulpe și un câine, comportamentul acestuia era unic și dificil de clasificat.

Citește și: „Mi-ar plăcea să o cunosc”. Bărbatul, care a cheltuit 16.000 de dolari pentru a deveni câine, își caută o parteneră, la fel ca el

Cum arată primul hibrid dintre un câine și o vulpe

Prin urmare, oamenii de știință de la universitățile locale au intervenit și au efectuat teste genetice pentru a elucida misterul. Rezultatele testelor genetice au fost la fel de uluitoare ca și aspectul animalului, indicând că acesta era un hibrid între o vulpe de pampas și un câine domestic, potrivit publicaţiei Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie și-a cumpărat un pui de câine, dar apoi a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a aflat

Cu urechi mari și ascuțite, blană groasă și aspră și un bot lung și subțire, animalul purta amprentele ambelor specii. În ciuda înfățișării ceva mai neobișnuite, animalul a arătat un caracter jucăuş, deși precauția împotriva oamenilor era încă evidențiată.

Nu îi plăcea hrana obișnuită a câinilor, preferând hrana proaspăt capturată, cum ar fi rozătoare vii. Deși lătra ca un câine, mișcările sale erau gratioase precum cele ale vulpilor.

Testele genetice efectuate în cazul exemplarului descoperit au dezvăluit un total de 76 de cromozomi, o combinație între cei 74 ai speciei de vulpe și cei 78 ai câinelui. Această descoperire unică a fost publicată în jurnalul științific Animals, indicând astfel importanța sa în cercetarea animalelor hibride și a interacțiunii dintre speciile sălbatice și domestice.

Din păcate, simpaticul animal a decedat la începutul anului, din cauze total necunoscute, însă specialiştii speră ca acesta să se fi înmulțit înainte de moartea sa. Acest lucrur ar fi crucial în cercetarea posibilelor încrucișări între specii sălbatice și domestice.

O mamă își alăpta bebelușul, când a observat ceva în neregulă. Cum și-a dat seama că micuța are probleme grave de sănăta... Imagini uluitoare cu două „mumii de extratereștri”, vechi de 1.000 de ani. Cum arată creaturile cu trei degete și formă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x