Antena Căutare

O femeie și-a cumpărat un pui de câine, dar apoi a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a aflat

O femeie și-a cumpărat un pui de câine alb, dar n-a durat mult și a făcut o descoperire neașteptată. „Secretul” animalului a ieșit la iveală și mulți s-au mirat.

imagine cu un pui de caine alb stqand pe iarba langa o femeie Galerie
Femeia s-a mirat atunci când a descoperit ce era puiul de câine, de fapt | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie, la scurt timp după ce a decis să își cumpere un pui de câine.

Bucuria inițială a dispărut rapid după ce a observat că animalul refuză mâncarea de câini și că fizicul său devine din ce în ce mai neobișnuit. Ulterior a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt.

O femeie și-a cumpărat un pui de câine, dar ulterior a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt

O doamnă din China pe nume Wang își dorea un câine de ceva timp și într-o zi a decis chiar să facă acest pas. A ales un pui alb, pentru care a plătit aproximativ 160 de euro. Inițial, femeia a crezut că animalul este timid fiindcă este pui și îi trebuie niște timp de acomodare la noua lui casă.

Citește și: Bărbatul transformat în câine, filmat la prima plimbare în parc. S-a jucat cu alți patrupezi și a făcut trucuri pentru recompense

Atunci când animalul a ajuns la vârsta de 3 luni, acesta a încetat să mai mănânce mâncare de câini. Timpul a trecut și doamna Wang a mai observat faptul că puiul de câine nu latră niciodată. Adevăratele semne de întrebare au apărut atunci când animalul a mai crescut și a început să aibă corpul neobișnuit de alungit pentru rasa lui. Femeia a crezut că a cumpărat un spitz japonez, însă patrupedul nu semăna deloc cu alte exemplare din aceeași rasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce se plimba prin parc, oamenii au început să îi spună că nu este câine, ci mai degrabă o vulpe. Văzând că tot mai mulți câini încep să se teamă de patrupedul ei, femeia a stat de vorbă cu un angajat al unei grădini zoologice din apropiere și așa i s-a confirmat faptul că este vorba despre o vulpe domesticită. Ceea ce este cu adevărat surprinzător este faptul că animalul fusese cumpărat chiar de la un pet shop.

Citește și: Ce scrisoare a trimis un veterinar unei familii, după ce a eutanasiat câinele bătrân. Mesajul lui a adunat mii de reacții

„Blana a început să fie tot mai deasă începând cu vârsta de trei luni. Fața i s-a alungit și coada i-a crescut mult mai mare decât cea a unui câine normal. Alți câini din parc au început să se teamă de câinele meu, așa că mereu trebuie să folosesc o lesă la plimbare”, a povestit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Doamna Wang a spus că la vârsta de trei luni animalul n-a mai dorit să consume hrană de câini, așa că a trebuit să îi dea doar ce îi plăcea, adică fructe și piept de pui.

Sun Letian, exper la grădina zoologică din Taiyuan, a confirmat faptul că femeia cumpărase, de fapt, un pui de vulpe. Potrivit acesteia, este vorba despre un exemplar domesticit, care în prezent măsoară 30 de centimetric lungime, dar care va mai crește.

După ce a aflat „secretul” animalului, femeia a decis să îl după la grădina zoologică, unde animalul va putea primi o dietă mai potrivită și un mediu adaptat.

Povestea de iubire care a devenit virală. La 28 de ani, iubește un bărbat de 70: „Habar nu aveam cum arată”... Lumânarea: ce semnifică dacă o visezi aprinsă sau stinsă. Mesajele transmise în timpul somnului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x