Antena Căutare

Priveşte bine: Aşa arată cel mai bun restaurant din lume! Imagini spectaculoase cu locul în care bucătăria devine artă

Restaurantul "El Celler de Can Roca" din oraşul spaniol Girona a fost desemnat, luni, la Londra, cel mai bun din lume, de către influenta revistă britanică Restaurant.

Restaurantul "El Celler de Can Roca", din oraşul spaniol Girona, a fost desemnat cel mai bun din lume, de către influenta revistă britanică Restaurant.

"El Celler de Can Roca" este administrat de trei fraţi din Girona, Spania, din 1986, şi a fost descris de reprezentanţii revistei ca reprezentând "ospitalitatea la cel mai înalt nivel".

Localul propune o bucătărie în care se amestecă tradiție și modernitate, cei trei frați lucrând împreună de ani buni, după ce s-au format în micul restaurant-bar al părinților.

Gastronomia spaniolă a fost marea câștigătoare a serii, cu șapte restaurante în 50Best 2015, organizat de grupul britanic media și de organizare de evenimente William Reed. Acest 'barometru anual al gustului gastronomic' a dobândit o notorietate și o influență în creștere de la lansarea sa în 2002. Cine figurează în clasament poate fi sigur că va avea mai multe rezervări, subliniază organizatorii, potrivit agerpres.ro.

Clasamentul celor mai bune 50 de restaurante din lume se bazează pe alegerile unui juriu de 972 de 'experți independenți' (chefi, patroni de restaurante, autori de rețete culinare și 'degustători experimentați') din 27 de regiuni.

Pe locul al doilea în topul de anul acesta s-a situat Osteria Francescana, din oraşul italian Modena.


Pe al treilea loc se află restaurantul Noma, din Copenhaga.

Vorba aceea, omul se trage din maimuță! Au montat o oglindă în junglă pentru a vedea reacția animalelor! (VIDEO)... FOTO: Are 83 de ani şi sfidează legile firii! Cum arată bărbatul care nu a mai mâncat şi nu a mai băut apă de 70 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x