Antena Căutare

Problema care a împărţit internetul în două. Cei care răspund corect la acest test pot deveni astronauţi

Deşi nu te-ai fi gândit vreodată, una dintre primele probe pe care trebuie să le treacă orice viitor astronaut este o problemă de logică. 

Deşi nu te-ai fi gândit vreodată, una dintre primele probe pe care trebuie să le treacă orice viitor astronaut este o problemă de logică.

Recent, astronautul britanic Tim Peake şi-a întrebat urmăritorii de pe Facebook dacă pot rezolva una dintre problemele propuse în timpul procesului de selecţie a astronauţilor pentru Agenţia Spaţială Internaţională.

Problema implică mutarea unui cub marcat cu un punct la baza sa într-o anumită ordine pentru a afla locul în care se va afla punctul după urmarea unei întregi serii de instrucţiuni. Probabil vă intrebati care este rolul acesteia. Se pare că testul urmăreşte cât de bun este simţul de coordonare, percepţia spaţială, precum şi abilitatea persoanelor de a urma perfect instrucţiunile, scriu cei de la ISFLSCIENCE.

Tot ce ai de făcut este să îţi imaginezi în faţa ta un cub care se poate mişca în stânga, dreapta, în faţă (către persoană) şi în spate (se îndepărtează de persoană). La baza cubului se află un punct. Acum imaginează-ţi că forma se mişcă în faţă, la stânga, din nou către stânga, la dreapta, în spate şi apoi la dreapta. Unde se află punctul în acest moment?

Tu ţi-ai dat seama? Dacă nu, îţi spune chiar Tim Peake: ''Felicitări tuturor celor care au afirmat că punctul ajunge în cele din urmă la baza cubului!''

Protecția consumatorului din SUA a anunțat cele mai periculoase zece jucării! Mare atenție, părinți! Multe se găsesc și ... HOROSCOPUL pentru 16 noiembrie: Berbecii au tendinţa de a se contrazice cu toată lumea. Taurii reușesc astăzi pe toate p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x