Antena Căutare

PROFEȚII CUTREMURĂTOARE despre POPORUL ROMÂN! Uite cine se va NAȘTE în ȚARA NOASTRĂ!

Există o femeie a căror profeții se adeveresc, motiv pentru care a devenit celebră în toată lumea. Specialiștii sunt uimiți de puterile femeii.

Există o femeie a căror profeții se adeveresc, motiv pentru care a devenit celebră în toată lumea. Specialiștii sunt uimiți de puterile femeii.

Deși a trecut în neființă, spiritul ei este încă viu în mintea celor care au auzit de Baba Vanga din Bulgaria. Despre România, femeia a profețit că în țara noastră se va naște „cel promis lumii”, de a cărui naștere se va bucura toată omenirea. Odată ce va fi recunoscut, acesta va duce poporul român către culmi înalte.

Mai mult decât atât, Baba Vanga a vorbit despre faptul că Rusia și Bulgaria sunt țările care vor salva lumea. Potrivit acesteia, republicile se vor reface, iar socialismul va reveni. Lumea va cunoaște o nouă învățătură spirituală, în timp ce Siria va fi doborâtă la pământ.

O mare parte dintre previziunile femeii s-au adeverit, iar Vanga Dimitrova a devenit astfel subiectul unor cărți sau filme.

SATUL unde INCENDIILE apar din senin și totul ia FOC! Locuitorii vorbesc despre FORȚE MALEFICE!... E clar, vine APOCALIPSA! S-a născut porcul cu trompă de elefant, iar explicația e năucitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x