Antena Căutare

Profesorul îl întinde pe micuț pe o bancă și apoi începe să-i facă masaj. Cineva din clasă a filmat totul!

Un profesor a făcut un gest pe care greu îl poți explica în cuvinte. O filmare realizată într-o sala de clasă l-a transformat pe omul de la catedră într-o adevărată „vedetă” de renume național, iar după ce imaginile au ajuns pe rețele de socializare, reacțiile utilizatorilor au început să curgă.

Un profesor a făcut un gest pe care greu îl poți explica în cuvinte. O filmare realizată într-o sala de clasă l-a transformat pe omul de la catedră într-o adevărată „vedetă” de renume național, iar după ce imaginile au ajuns pe rețele de socializare, reacțiile utilizatorilor au început să curgă: „Nu am crezut că așa ceva este posibil”, „Am crezut că le-am văzut pe toate-n viață”

Mulţi dintre adolescenţi au doar o preocupare în viaţă: aceea de a studia. Din păcate, nu toţi tinerii sunt norocoşi şi sfârşesc prin a renunţa, pentru că nu au destul timp să-şi termine şcoala. Acesta este unul dintre motivele pentru care profesorul Paulo Tisocco l-a lăsat pe fiul unei eleve să intre în sala de clasă.

O tânără mamă nu avea pe nimeni cu care să-şi lase copilul cât timp se afla la şcoală şi îi părea imposibil că va reuşi să termine studiile. Cu toate acestea, ea a avut un înger păzitor, pe numele lui, Paulo Tisocco, profesor din Santa Fe, Argentina. Pe lângă faptul că a lăsat-o pe fată să-şi aducă copilul în clasă, acesta îl masează pe cel mic până adoarme.

Iisus răstignit pe cruce a apărut din ape! Mii de enoriași au venit să vadă minunea!... O femeie din Gorj a descoperit o terapie-minune pentru fetița ei autistă! „Mi-a spus pentru prima dată mama”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x