Antena Căutare

Profeția înfiorătoare despre distrugerea Europei! Baba Vanga a prezis război în 2016: "Totul se va sfârși sub ochii noștri!"

Cea mai cunoscută prezicătoare din estul Europei, Baba Vanga a făcut previziuni cutremurătoare. Supranumită "Nostradamus din Balcani", clarvăzătoarea este faimoasă pentru prezicerile sale adeverite de-a lungul timpului, tragedii, cutremure, înterpretări ale evenimentelor din lumea întreagă.

Cea mai cunoscută prezicătoare din estul Europei, Baba Vanga a făcut previziuni cutremurătoare. Supranumită "Nostradamus din Balcani", clarvăzătoarea este faimoasă pentru prezicerile sale adeverite de-a lungul timpului, tragedii, cutremure, înterpretări ale evenimentelor din lumea întreagă.

Baba Vanga avea doar 16 ani atunci când a început să facă preziceri. Atunci şi-a ajutat tatăl să găsească o oaie furată din turmă. Baba Vanga a prezentat în cel mai mic detaliu curtea în care animalul fusese ascuns de către hoţi. Puterile sale au ajuns însă la apogeu când a împlinit vârsta de 30 de ani. Ajutorul i-a fost solicitat chiar şi de preşedinţii mai multor ţări.

Baba Vanga a murit în 1996, dar nu înainte de a prezice multe dezastre. În prezent, se conturează o nouă predicţie a clarvăzătoarei, conform căreia în anul 2016 va avea loc invazia Europei de către musulmani. Marele război islamist va începe în Siria şi va culmina cu preluarea controlului asupra Romei în 2043. În previziunea ei se va înfiinţa un califat, iar Europa de astăzi nu va mai exista ci va fi transformată într-un continent sterp şi nepopulat.

Potrivit dailymail.co.uk, Baba Vanga a prezis dizolvarea Europei, iar recentele evenimente din Marea Britanie fac dovada faptului că totul s-ar putea adeveri. "Europa va înceta să mai existe, iar continentul va rămâne gol și aproape în întregime lipsit de orice formă de viață.

Degeaba te iubește, nu te va cere în veci de soț sau soție! Aceasta este zodia pe care nu poţi să o duci la altar!... Unul dintre cele mai mari mistere din Univers, în sfârşit, descifrat! Ce este, de fapt, MATERIA NEAGRĂ?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x