Antena Căutare

Protestatar pur-sange: Cezar Avramuta continua sa fluture tricolorul in Piata Universitatii!

S-a implinit un an de cand sute de romani au iesit in strada sa-si strige nemultumirea! Unii au protestat cateva zile. Altii au rezistat cateva saptamani. Un singur roman a infruntat frigul, dar si arsita, fluturand drapelul romanesc: Cezar Avramuta.

In ianuarie 2012, mii de romani au iesit in strada si isi strige nemultumirea. Sa lupte pentru a castiga un trai mai bun. Ca a plouat, ca a fost ger napraznic sau ca a nins, Cezar Avramuta, un protestatar pur-sange, a fost nelipsit din Piata Universitatii.

Inarmat cu un tricolor imens si imbracat intr-o ie, el a continuat sa le arate politicienilor papucii, un adevarat simbol al protestatarilor. La fel ca si cartonasul galben.
Cezar Avramuta arata cartonasul galben ori de cate ori se intampla ceva care i se pare ca ofenseaza poporul roman.

Alaturi de alti cetateni nemultumiti, a scos cartonasul si la nunta Elenei Basescu. A protestat la sediul de campanie in perioada in care presedintele a fost suspendat si s-a alaturat celor care au scandat lozinci impotriva lui Traian Basescu, la Cotroceni.

VIDEO: Unde sa NU ascunzi 16 kilograme de marijuana... NASA exclude o posibila coliziune cu asteroidul Apophis, in 2036...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x