Antena Căutare

Pygmalion si Galateea, astazi: Un chirurg si-a creat sotia perfecta cu ajutorul bisturiului!

Legenda sculptorului Pygmalion si a femeii visurilor sale, Galateea, a luat forma intr-un mod surprinzator in SUA. Un chirurg si-a sculptat cu ajutorul bisturiului femeia ideala, apoi a cerut-o de sotie - de la prima intalnire.

Chirurgul estetician David Matlock si-a intalnit sotia in 2007, atunci cand aceasta a venit la cabinetul sau pentru o reintinerire vaginala. A fost dragoste la prima vedere pentru doctor, asa ca, bine-intentionat, acesta i-a sugerat pacientei sa mai faca cateva operatii estetice. Veronica, actuala sa sotie, a fost de acord sa faca liposuctie in zona bratelor, picioarelor, barbiei, un lifting dorsal, o labioplastie si injectii cu Botox pentru a deveni femeia ideala.

Dupa interventii, modernul Pygmalion i-a cerut o intalnire "creatiei sale". Femeia a acceptat si a primit, chiar atunci, propunerea de a-i deveni sotie. "Nu i-am vazut niciodata greutatea, am stiut ce trebuie sa fac", a spus doctorul Matlock despre prima consultatie. "Ea a optat pentru tot ce i-am propus - chiar si o casnicie", a adaugat mandru chirurgul.

Viata de femeie casatorita nu s-a dovedit a fi deloc usoara pentru Veronica Matlock. Aceasta a descoperit ca sotul sau este obsedat de fitness si participa la concursuri de culturism. Peste noapte, barbatul i-a impus o dieta stricta, proceduri de infrumusetare corporala complicate si un program intens de exercitii fizice. "Simt ca sunt o reclama in miscare pentru el", spune femeia, desi participa alaturi de el in competitii de bodybuilding.

Veronica Matlock s-a resemnat si a invatat sa isi accepte sotul asa cum este: "Stiu ca ma iubeste asa cum sunt. Dar exista o clauza de grasime, acolo!"

foto: Facebook

Soferia bate Primaria! Un edil din Arad si-a pierdut functia din cauza pasiunii sale pentru condus tiruri... Punctualitatea nu e de el, dar are o scuza reala! Este bolnav de "intarziere cronica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x