Antena Căutare

Rasputin a prezis sfârșitul lumii: “Lacrimile Soarelui vor cădea pe Terra, precum niște scântei de foc, arzând oameni și vegetație!”

Sfârșitul lumii a devenit o „banalitate”, după ce prezicerile mayașe, ale lui Nostradamus sau ale Babei Varga nu s-au adeverit. Nici călugărul rus Rasputin nu e o excepție. Potrivit acestuia, ”o furtună teribilă” ar fi trebuit să se producă la 23 august 2013. Mai bine că nu  afost așa! Astfel, la trei ani de la „Apocalipsa lui Rasputin”, oamenii au devenit mult mai neîncrezători față de aceste date care prezic sfârșitul. 

Sfârșitul lumii a devenit o „banalitate”, după ce prezicerile mayașe, ale lui Nostradamus sau ale Babei Varga nu s-au adeverit. Nici călugărul rus Rasputin nu e o excepție. Potrivit acestuia, ”o furtună teribilă” ar fi trebuit să se producă la 23 august 2013. Mai bine că nu afost așa! Astfel, la trei ani de la „Apocalipsa lui Rasputin”, oamenii au devenit mult mai neîncrezători față de aceste date care prezic sfârșitul.

“Lacrimile Soarelui vor cădea pe Terra, precum niște scântei de foc, arzând oameni și vegetație… Deșerturile vor înainta precum niște cai ieșiți din minți fără călăreți, pășunile se vor transforma în nisip, râurile vor deveni pământ… Și sub soarele în flăcări, viața va dispare”, scria Rasputin despre ziua de 23 august, 2013, când a prezis că va veni Sfârșitul Lumii.

Totuși, astrofizicienii au emis o avertizare pentru 22 august, când un flux enorm de plasmă se îndreaptă cu o viteză de 930 de kilometri pe secundă spre Terra, după o erupție de masă coronală pe Soare.

Interesant este că tot despre “o furtună de foc” care se va abate asupra Pământului a vorbit astronomul olandez Van der Meer, care spunea că Soarele ar putea exploda, distrugând orice urmă de viață pe Terra.

Cine a fost Grigori Efimovici Rasputin

Revenind la Rasputin, trebuie aminitit că acesta a avut de copil viziuni divine şi harul de a tămădui bolnavii. Preotul din sat era convins că băiatului i s-a arătat Maica Domnului. Vestea s-a răspândit cu repeziciune, iar băiatul, ajuns la adolescenţă, şi-a câştigat numele de Rasputin (care înseamnă „dezmăţat“) din cauza comportamentului său imoral. La 30 de ani, era însurat şi avea patru copii. Apoi a fugit din sat la o mănăstire, unde s-a convertit…

Născut în 1869 în satul Pokrovskoe din Siberia, tânărul care avea "darul” de a ghici viitorul, la care se adăuga “capacitatea” de a tămădui în mod considerat miraculos.

Cum te sabotează oamenii, în funcţie de zodie! Berbecii îți vor săpa cea mai adâncă groapă cu zâmbetul pe buze!... Nouă din zece români nu pot citi poezia asta fără greşeală! E cea mai grea provocare și toți se dau bătuți. Tu poţi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x