Antena Căutare

Rationalizare telecom in Bulgaria: 3 SIM-uri de persoana

Autoritatile bulgare pregatesc o decizie controversata in domeniul telecom: limitarea numarului de SIM-uri atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice.

Propunerea vine din partea presedintelui Autoritatii de Comunicatii, Veselin Bozhkov, care doreste ca numarul maxim de SIM-uri detinut de o persoana sa fie de trei (corespunzator celor trei operatori mobili din Bulgaria) si limitat de numarul de angajati pentru o companie, potrivit agentiei Novinite.

Pentru a justifica decizia, au fost aduse in discutie mai multe cazuri de inselatorii sau abuzuri din partea unor persoane care achizitionasera sute de SIM-uri.

In mod evident, o astfel de decizie pusa in practica va insemna atat o limitare, o presiune asupra operatorilor si pietei telecom, cat si o masura de cenzura la adresa populatiei.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Galati: Bebelus de cinci kilograme si noua sute de grame!... Columbia: A fost capturat primul porumbel traficant de droguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x