Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Statele cu cele mai ciudate reguli din Codul Rutier

Dacă credeaţi că România este pe primul loc atunci când vine vorba despre legi ciudate, staţi să le auziţi pe astea

Dacă credeaţi că România este pe primul loc atunci când vine vorba despre legi ciudate, staţi să le auziţi pe astea

Spre exemplu, în Cipru nu ai voie să mănânci sau să bei la volan, în timp ce în Italia câinii transportați cu mașina trebuie să poate centura de siguranță.

Statul Minnesota din SUA. Conform codului rutier de aici, șoferii pot transporta gorile în mașină, dar doar pe locul pasagerului din dreapta, niciodată pe bancheta din spate.

Sărim din SUA în Emiratele Arabe Unite unde cămilele au prioritate de trecere în intersecții. În cazul unui accident, șoferul va fi obligat să plătească o despăgubire prorprietarului cămilei.

In China, turiștii veniți din alte state nu pot șofa întrucât China încă nu a semnat convenția care autorizează folosirea permiselor internaționale.

Marea Britanie: Cei care vor să urineze pe marginea drumului trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să facă acest lucru lângă roata din spate, iar mâna dreaptă trebuie ținută întotdeauna pe mașină. Ultima regulă are ca scop confirmarea faptului că tu ești proprietarul mașinii.

Şoferii din Germania pot conduce complet dezbrăcați. Aproape complet, întrucât se recomandă purtarea pantofilor. În caz de accident, asugurările nu vor acoperi situația dacă șoferul nu era încălțat.

E nebunie. 95 la sută dintre oameni nu pot desluși secretul celui mai tare test!... O tânără a avut parte de surpriza vieţii ei după ce a deschis un ou de ciocolată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x