Antena Căutare

Reacția unei femei desfigurate, machiată pentru prima dată! VIRALUL la care toți au plâns

”A fost cea mai grea experiență. Modelul meu avea numai 11 ani când a suferit arsuri grave pe chip. Niciodată nu s-a machiat!”

Nimic nu se compară cu reacția unei femei desfigurate, care, după mulți ani de chin, îndrăznește să se privească în oglindă și descoperă un...un alt chip. Unul frumos.

Agakishiev, un faimos make-up artist rus, renumit pe Instagram pentru faptul că le redă frumusețea, chiar și pentru scurt timp, femeilor al căror chip a suferit arsuri sau alte accidente, a acceptat cea mai grea provocare din cei 18 ani de experiență în machiaj.

A fost cea mai grea experiență. Modelul meu avea numai 11 ani când a suferit arsuri grave pe chip. Niciodată nu s-a machiat. A făcut-o acum și mă bucur că am putut s-o văd fericită!”, a afirmat make-up artistul.

După cum se poate vedea în clipul de jos, reacția femeii este copleșitoare! Abia a reușit să-și stăpânească plânsul, care, probabil, i-ar fi distrus machiajul de pe față! Clipul e VIRAL și are peste 4 milioane de share-uri în mediul virtual.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vrei să afli mai multe despre tehnicile unui machiaj profesionist, chiar de la trainerul Georgiana Gheară? Vino la Intact Make-up Academy!

Învață secretele de la specialiști cu peste 20 de ani de experiență în machiajul profesional de televiziune!

Nu uita! Un make-up reușit trebuie să întrunească câteva condiții de bază: produse potrivite, atenție la detalii, locul și îndrumarea celor mai buni. Înscrie-te la Intact Make-up Academy, și poți găsi tot ce te interesează pentru o viitoare carieră de succes.

Georgiana Gheară, trainerul Intact Make-up Academy, este absolventa prestigioasei Școli Internaționale de Make-up, ”Jean-Pierre Fleurimon” din Paris.

Citește și: Cum te machiezi corect pentru interviul de ANGAJARE. Sfatul make-up artistului IMA, Georgiana Gheară

O femeie a născut un bebeluș care arată precum un bătrân de 80 de ani! Medicii au fost uimiți când l-au văzut pe micuț.... Șocant! A băut 25 de energizante în șase ore, La câteva minute după ultima doză bărbatul s-a dus la prietena lui și i-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x