Antena Căutare

Realizarile Guvernului Boc? 160 de pagini… goale!

O carte destul de groasa, invelita in coperte portocalii, al carei titlu, "Realizarile Guvernului Boc in perioada 2009-2010", te trimite imediat la un document cu caracter economic. Pe coperta patru insa numele autorului Mihai Stanescu ridica ceva semne de intrebare.

Daca insa rasfoiesti paginile complet albe, fara nici o singura litera macar, stii sigur ca te afli in fata celei mai recente creatii "politice" a caricaturistului Mihai Stanescu: 160 de pagini gol-golute despre "realizarile" Guvernului Boc.

Despre cartea sa, Mihai Stanescu povesteste cu umor: "Initial, toate paginile erau pline cu text, cu realizarile Guvernului, dar fiindca ma costa prea mult, am hotarat la tipografie sa scoatem textul ca sa platesc mai putin. Si de asta a ajuns asa". Intreb daca a trimis un exemplar Guvernului sau lui Emil Boc. Spune, in gluma, ca nu stie unde-i sediul Guvernului, mai ales dupa ce acum cativa ani le-a trimis o scrisoare in care le cerea sa-i plateasca drepturile de autor pentru campania prezidentiala a lui Traian Basescu la care nici pana azi nu a primit raspuns.

Pana sa ajunga la Guvern, cartea lui Stanescu se gaseste de vanzare in magazinul sau.

"Poate am sa o si lansez, nu stiu, am mai facut o lansare cu o carte anul trecut si nu a venit decat o persoana. Era un ziarist. Nu prea sunt eu bagat in seama. Nici o librarie nu ma primeste sa vand carti, librariile la care am fost mi-au spus ca ei au numai cititori de elita si nu inteleg limbajul asta", ironizeaza situatia Stanescu.

Sursa: Jurnalul National

Telegondola, cel mai nou mijloc de transport public care ar urma sa traverseze Capitala... Metoda inedita: Hotii isi aleg victimele pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x