Antena Căutare

Rick şi Karen, despre dragoste și credință. În 1977, au ieșit la prima lor întâlnire, iar după 33 de ani s-au îndrăgostit. În 2010, și-au dat întâlnire pentru a doua oară în viață

Spre sfârşitul anilor ’70, Rick şi Karen au ieşit la prima lor întâlnire, amândoi fiind încă în liceu la Willow Grove, Pensylvania. Deşi credea că totul a mers exemplar, tânăra a rămas surprinsă când Rick nu a mai sunat vreodată. 

Spre sfârşitul anilor ’70, Rick şi Karen au ieşit la prima lor întâlnire, amândoi fiind încă în liceu la Willow Grove, Pensylvania. Deşi credea că totul a mers exemplar, tânăra a rămas surprinsă când Rick nu a mai sunat vreodată.

Cu trecerea timpului, fiecare a luat-o pe drumul lui. S-au căsătorit, au avut copii, însă ambele căsnicii s-au încheiat prin divorţ. În 2010 însă, cei doi foşti tineri îndrăgostiţi aveau să reia legătura, prin intermediul Facebook. De cum s-au văzut, au început să rememoreze vremurile trecute şi ce ar fi fost dacă ar mai fi ieşit la o întâlnire.

Exact la 33 de ani după prima lor întâlnire, Rick, în sfârşit, a îndrăznit să-i ceară lui Karen cea de-a doua întâlnire. Bărbatul i-a explicat şi de ce a durat atât de mult până să îşi ia inima în dinţi şi să să îi facă propunerea: “Am fost prea timid, iar timpul a trecut". A crezut că va fi supărată deoarece nu a mai revenit cu telefonul mult aşteptat.

Nu a trecut mult până ce Rick şi Karen s-au îndrăgostit iremediabil. Naşterea relaţiei dintre ei i-a făcut să înţeleagă mai bine ce înseamnă credinţa, timpul şi dragostea adevărată.

Karen a readus dragoste înapoi în viaţa mea şi m-a făcut întreg din nou", a mărturisit Rick. “Nu cred că am ştiut exact ce înseamnă să ai o jumătate, până acum".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce Rick a cerut-o în căsătorie pe Karen, a anunţat-o că vor merge la cumpărături în New York, pentru nuntă. Însă femeia urma să aibă parte de o supriza de proporţii, pusă la cale cu ajutorul unei emisiunii.

Momentul mult visat avea să întâmple mai repede decât îşi închipuia ea, chiar într-un platou de televiziune. Cei doi și-au spus "DA" în fața unei lumi întregi... "și au trăit fericți până la adânci bătrânețe".

Mămica-girafă este noua senzație de pe internet! N-ai cum să ratezi așa ceva!... Lidia Fecioru ne spune un adevăr ascuns: „Nu mai dați MĂRUNȚIȘUL la cerșetori. E cea mai mare greșeală. Monedele trebuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x