Antena Căutare

VIDEO. România, în slăvile unui străin: "Este cea mai bogată țară din toată Europa, are peisaje minunate și are superbul oraș, București"

Pe YouTube circulă de câteva zile un clip, realizat de o vloggeriță din Danemarca, ce a făcut o adevărată pasiune pentru țara noastră.

Pe YouTube circulă de câteva zile un clip, realizat de o vloggeriță din Danemarca, ce a făcut o adevărată pasiune pentru țara noastră.

O cheamă Victoria Flamel și, surprinzător sau nu, imaginile care compun filmulețul ei pot concura fără probleme cu orice spot de promovare pe care l-a avut vreodată România, spun cei care l-au văzut.

Cuvintele tinerei sunt măgulitoare pentru noi. ”România are 19,94 milioane de locuitori. Eu m-am născut în 1994. Coincidenţă? Nu cred”, spune Victoria.

”Capitala este frumosul oraş Bucureşti, care înainte de cel de-al Doilea Război Mondial era poreclit 'Micul Paris'. Ţara e cunoscută şi pentru Sibiu, care a fost votat drept al optulea cel mai idilic loc din lume, de către Forbes. România e în general o ţară foarte frumoasă, cu peisaje minunate. Poţi să mergi la schi, în drumeţii (...) Nu pot să vorbesc despre peisajele României fără să vorbesc despre incredibila cascadă Bigăr, care a fost votată drept cea mai frumoasă apă din lume, de către World Geography”, descrie tânăra România.

Vloggeriță nu ratează nici subiectul bogățiilor pe care țara noastră de are: de la resurse de aur, până la numeroșii actori și artiști români, care au devenit celebri în afară: "De aici provin actorul Sebastian Stan (n.r. - cunoscut din ”Gossip Girl”, ”Black Swan” sau ”Captain America”), cântăreaţa Inna, gimnasta Nadia Comăneci, dar şi Vlad Ţepeş, pe care daneza îl numeşte ”cel mai cunoscut român din toate timpurile”.

Le vezi tot timpul, dar nu știai ce reprezintă. Care este rolul celor două puncte negre de pe telefonul tău... Cum arată Bucureștiul înghețat, văzut de la 12.000 de metri! Ți se taie răsuflarea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x