Antena Căutare

S-a vindecat de tumoare pe creier, în mod miraculos, după ce preotul împreună cu toți enoriașii s-au rugat pentru el

Un bărbat din California a uimit o întreagă lume, după ce, cu o zi înainte de operația pe creier pe care trebuia să o suporte, tumoarea i-a dispărut. Vindecarea s-a produs în mod miraculos, peste noaapte.

S-a vindecat de tumoare pe creier, în mod miraculos, după ce preotul împreună cu toți enoriașii s-au rugat pentru el
Bărbatul care s-a vindecat de tumoare | dailymail.co.uk

Întâmplarea a avut loc în anul 2018, când Paul Wood, din Lodi, California, a început să se plângă de dureri insuportabile de cap și stări de amețeală. A fost la mai mulți doctori pentru a afla ce i se întâmplă.

În urma investigațiilor, doctorii l-au anunțat că are o tumoare pe creier. Dignosticul a fost confirmat de mai mulți medici. Singura soluție pe care au dat-o doctorii, pentru a scăpa de tumoare era operația pe creier.

Doar că, spre uimirea doctorilor, în ziua de dinaintea operației, pacientul s-a prezentat pentru o nouă tomografie cerebrală. De această dată, însă, nu mai era vizibil nimic anormal în creierul său. Tumoarea dipăruse practic peste noapte, în mod miraculos..

În timp ce medicii nu și-au putut explica ce s-a întâmplat, Paul Wood e convins că pur și simplu e vorba despre un miracol de la Dumnezeu.

"Mă voi vindeca, voi fi bine, pentru că am încredere în Dumnezeu," a spus bărbatul.

Un om foarte credincios, bărbatul susține că a povestit enoriașilor care frecventează aceeași biserică cu el, că urmează să facă o operație complicată, iar oamenii, la fel și preotul s-au rugat împreună pentru el. Rugile lor și credința pură sunt cele care l-au salvat, crede Paul.

În plus, bărbatul nu s-a îndoit niciun moment că va fi bine, fapt pe care și l-a spus în fiecare zi, scrie dailymail.co.uk

Un stăpân i-a tăiat aripile cu o foarfecă.Papagalul mutilat de stăpân a primit aripi cu care să zboare din nou... La 40 de ani avea 69 de copii! Povestea Valentinei Vasiliev și a recordului mondial pentru cel mai mare număr de copii n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x