Antena Căutare

„Să plece din țară fiindcă e prea frumos și înnebunește femeile!” E atât de chipeș încât nimeni nu îi poate rezista! Orice bărbat ar vrea să fie în locul său! Tu îi reziști?

Un bărbat din Irak a reușit să devină cunoscut în toată lumea datorită frumuseții sale ieșite din comun. Iar asta nu e tot.

Un bărbat din Irak a reușit să devină cunoscut în toată lumea datorită frumuseții sale ieșite din comun. Iar asta nu e tot.

Este vorba despre Omar Borkan Al Gala de 25 de ani, care a devenit protagonistul unor situații de-a dreptul incredibile. Actor și fotograf de meserie, tânărului i s-a cerut în repetate rânduri să părăsească Arabia Saudită pe motiv că arată mult prea bine și le ispitește pe femeile prezente la un festival.

Între timp, bărbatul a devenit o adevărată senzație pe internet și se bucură de tot mai multe fane din întreaga lume.

Zodiile care sunt UŞĂ DE BISERICĂ! Şi Angelina de i-ar ispiti, ar rămâne imuni: "Am o regină acasă, iar secretul re... Cine sunt demisexualii. Faci și tu parte din ei?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x