Antena Căutare

Săgetători, renunțați la stările de nervozitate, căci veți avea ceva neînțelegeri cu persoana iubită! Horoscopul de vineri, 6 ianuarie

Nativii din zodia Berbec se vor trezi cu o stare de irascibilitate crescută, ceea ce ar putea să le afecteze atât relaţiile sociale, cât şi cele sentimentale.

Nativii din zodia Berbec se vor trezi cu o stare de irascibilitate crescută, ceea ce ar putea să le afecteze atât relaţiile sociale, cât şi cele sentimentale.

Taurii trebuie să fie puţin mai organizaţi astăzi. Au foarte multe treburi de organizat şi din păcate NU prea au cui să ceară ajutor.

Gemenii se grăbesc să termine toate proiectele în care sunt implicaţi până la sfârşitul zilei. Nu prea vor avea timp de relaxare, în schimb se vor putea bucura din plin de weekend.

Racii NU sunt deloc mulţumiţi de felul cum lucrează colegii lor de serviciu. Se gândesc din ce în ce mai serios să îşi caute un nou loc de muncă.

Pentru nativii din zodia Leu relaţiile sentimentale sunt bune, dar vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Fecioarele sunt nevoite să stea peste program la locul de muncă. Nu au pe cine să dea vina decât pe ei înşişi. Întreaga săptămână şi-au cam neglijat problemele.

Balanţele se vor lovi de o problemă sentimentală mai veche pe care o credeau deja rezolvată, ei bine…ea revine în actualitate.

Scoprionii şi-au planficat ziua de astăzi în cel mai mic detaliu. Din păcate o întâmplare neprevăzută s-ar putea să le dea totul peste cap.

Săgetătorii s-ar putea să aibă ceva neînţelegi cu persoana iubită. Totul porneşte de la faptul că în ultima vreme trec prea brusc de la o stare la alta.

Capricornii vor afla în prima parte a zilei lucruri neplăcute despre un vechi prieten, iar asta le va lăsa un gust amar şi îi va face să fie cam tăcuţi pe tot parcursul zilei.

Vărsătorii se confruntă cu mici probleme financiare. Nu trebuie să dispere, un câştig destul de important va veni în curând.

Peştii ar face bine să lase pentru altă zi treburile urgente. Astăzi NU prea se pot concentra şi ar putea să facă greşeli ireparabile.

Astrele au decis ce zodii vor avea noroc vineri! Unii câștigă chiar bani sau se îndrăgostesc!... ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! Tragedia celor din Răchițele: ”Au murit arși de vii, dar nu s-au predat. Îngenunchiați și carb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x