Antena Căutare

Scheleți de URIAȘI și fenomene bizare în ROMÂNIA! Descoperiri ce ZDRUNCINĂ istoria țării!

În România s-au descoperit diferite schelete uriașe, ce au captat atenția oamenilor de știință din întreaga lume.

În România s-au descoperit diferite schelete uriașe, ce au captat atenția oamenilor de știință din întreaga lume.

Legendele spun că pe teritoriul țării noastre ar fi trăit niște ființe gigant. La Bozioru, legendele spun că uriașii au construit tunele subterane și au sculptat muntele Tainiței. Tot aici, oamenii au descoperit niște formațiuni mari din piatră, ce imită perfect forma de scaun domnesc. Se spune că acești uriași nu erau periculoși. Tot la Bozioru, oamenii au găsit în pădure bucăți impresioante de piatră, despre care spun că ar fi corpurile adormite ale acestor giganți. Uneori, în pădurea de aici au loc dispariții misterioase sau fenomene stranii, despre care puțină lume are curajul să vorbească.

O altă legendă vine din Țara Hațegului, unde se zice că cetatea de la Deva și cea din vârful muntelui Retezat au fost construite cu dibăcie de acești giganți. Atunci când s-a născut o rivalitate, unul dintre uriași a aruncat cu un fier de plug pentru a distruge cetatea din Retezat. Odată cu aceasta a fost distrus și muntele, de unde și denumirea de „Retezat”.

În Bușteni, localnicii vorbesc despre fenomene bizare petrecute noaptea. La ore fixe se petreceau cutremure pe care oamenii le simțeau, deși nu erau recunoscute de seismologi. Chiar și vestita Cruce de pe Caraiman are numeroase legende. Oamenii spun că uneori aceasta pare învăluită într-o lumină neobișnuită sau emană o aură ciudată. Alteori, o ceață inexplicabilă cuprinde muntele și sunete ciudate încep să se audă din interiorul acestuia, unde se crede că uriașii ar fi construit galerii pentru a se ascunde.

În mai multe regiuni din România au fost descoperite schelete de uriași, iar arheologii din întreaga lume au venit să vadă cu proprii ochi incredibilele descoperiri.

Eşti "prieten" bun cu cifrele? Te provocăm să rezolvi problema asta de matematică de la 1604! Poţi să-i găse... FOTO: Pare un loc desprins din poveşti, însă adevărul e unul CRUD! Ce se ascunde în spatele imaginii te va lăsa fără cuv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x