Antena Căutare

„Schimb 1492 grame de cireșe cu un apartament patru camere!” E vremea cireșelor, ar numai pentru cei cu bani. Cele mai amuzante glume DE SEZON!

Cireșe de mai: le mâncam direct din pom de la bunici, dar toate-au fost la vremea lor ceva frumos și gratis, însă timpurile se mai schimbă.

Cireșe de mai: le mâncam direct din pom de la bunici, dar toate-au fost la vremea lor ceva frumos și gratis, însă timpurile se mai schimbă.

În piețe, prețul cireșelor a fost inițial exorbitant. Mai exact, 35 de lei kilogramul sau un leu cireașa. În acest context, „cireșele” au devenit subiectul unor glume devenite virale în mediul virtual.

Practic, acum nu mai e la modă să-ți afișezi iPhone-ul, poșeta de lux, ochelarii de soare luați la promoție, ci... cireșele. Cine are cireșe, are de toate!

Nu ne credeți? Atunci aceste postări adunate de pe Facebook de către Vice România vă vor convinge!

La asta nu te aşteptai! Într-un sat din Neamţ, trăiesc peste 500 de români cu numele domnitorului Vlad Ţepeş. Cătunul s... Când l-a adus pe lume cu paralizie cerebrală, medicii nu i-au dat nicio șansă copilașului. Soțul a părăsit-o! 29 de ani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x