Antena Căutare

SCRISOAREA unei MAME către COPILUL pe care urma să îl AVORTEZE!

Recent, o femeie a publicat pe internet un mesaj prin care anunță că urmează să facă avort. De asemenea, mesajul a venit însoțit de o scrisoare adresată copilului din pântece. Cuvintele mamei au emoționat o lume întreagă.

Recent, o femeie a publicat pe internet un mesaj prin care anunță că urmează să facă avort. De asemenea, mesajul a venit însoțit de o scrisoare adresată copilului din pântece. Cuvintele mamei au emoționat o lume întreagă.

„Micule Lucru,

Te pot simți acolo înăuntru. Mănânc de două ori mai mult și am mai puțină energie. Mi se rupe sufletul fiindcă nu simt bucuria pe care ar trebui să o am în aceste clipe. Îmi pare rău, și totuși nu îmi pare.

Îmi pare rău că acesta este un rămas bun. Sunt tristă că nu te voi putea cunoaște niciodată. Ai putea avea ochii tatălui tău sau nasul meu și am putea avea propriile obiceiuri de familie. Dar, micule Lucru, ne vom întâlni din nou. Îți promit că data viitoare când voi vedea acel albastru dublu, data viitoare când vom fi pe aceeași lungime de undă, am să fiu pregătită pentru tine.

Micule Lucru, aș vrea să fii fericit. Dincolo de faptul că îmi doresc să mi se întâmple lucruri frumoase vreau ca tu să ai parte de tot ce e mai bun în viitor. De aceea, nu pot să fiu mama ta acum. Eu încă sunt în creștere. Nu ar fi corect să te aduc pe lume, când eu încă sunt bântuită de fantome ale vieții.

Mi-aș dori să ai parte de tot ce nu am avut eu când eram copil. Vreau să fii mai bun decât am reușit să fiu vreodată și mai puternic decât aș putea eu deveni. Nu pot să îți fac exact ce mi-am făcut mie: să plantez o sămânță din dragoste și spontaneitate și să sper că va crește perfect.
Spontaneitatea și dragostea sunt frumoase, dar nu sunt singurele lucruri necesare. În timp ce eu îmi construiesc o multitudine de vise am realizat că acestea nu sunt suficiente pentru a realiza un viitor mai bun.

Nu te pot aduce aici. Nu așa.

Te iubesc, micule Lucru, și îmi doresc ca lucrurile să fi stat altfel. Dar îți promit că ne vom revedea, iar atunci când se va întâmpla asta îmi vei putea spune Mamă.”

FRUMOASE și PERICULOASE! Cele mai SEXY femei din armată te vor PUNE la ZID!... Le-a stat inima în loc de spaimă! Ce au descoperit în casă te va lăsa fără cuvinte! E mai rău ca-n filmele de GROAZĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x