Seamănă ca două picături de apă! Nicoleta Nucă le-a prezentat-o fanilor pe mama ei: Sunteți ca două surori!

 

Frumoasa Nicoleta Nucă le-a prezentat-o fanilor pe mama ei. Nu ar fi prima dată când face asta, dar imaginea este pur și simplu emoționantă!

Artista a postat recent pe contul său de socializare o fotografie alături de cea care i-a dat viață. ”Cu mama mea. #inimamea”, a fost descrierea imaginii, cu referire directă la cea mai nouă piesă de-a artistei.

                                                         Nu-i așa că seamănă?

Imaginea a strâns în scurt timp aproape 8.000 de Like-uri, precum și zeci de comentarii. Admiratorii le-au complementat pe cele două.  „Wow ! Parca sunteți surori ! Felicitări, mămico, pentru o așa fiică frumoasă și talentată și felicitari, fiico, pentru o mamă așa frumoasă!”, i-a scris o fană Nicoletei.

CITEȘTE ȘINicoleta Nucă, Anca Țurcașiu, Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Liviu Teodorescu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir, la “Te cunosc de undeva!”

În curând, Nicoleta Nucă alături de Anca Țurcașiu,Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Liviu Teodorescu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al nouălea sezon, dornici de show și gata să fie jurizați de Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe