Antena Căutare

Secretul longevității și al unei vieți fericite, dezvăluit de o femeie de 109 ani: "Stați departe de bărbați!"

Jessie Gallan, originară din Scoția, a dezvăluit în cadrul unui interviu care este secretul unei vieți lungi și sănătoase, ea fiind una dintre cele mai vârstnice femei din țara ei.

Secretul care îi va supăra pe mulți dintre bărbați! Jessie Gallan, originară din Scoția, a dezvăluit secretul unei vieți lungi și sănătoase, ea fiind una dintre cele mai vârstnice femei din lume: "Secretul meu pentru o viață lungă și frumoasă a fost să stau departe de bărbați! Aceștia ne fac mai multe probleme decât am putea avea vreodată"

Deși nu se mai află printre noi, răspunsurile pe care Jessie Gallan le-a oferit în nenumăratele interviuri acordate cu un an înainte să moară, au rămas bine întipărite în memoria celor care au ascultat-o și au aflat dezvăluirile șocante ale femeii.

Deși multă lume crede că secretul unei vieți lungi este alimentația și stilul de viață sănătos, Jessie dezminte acest mit, subliniind faptul că existența bărbaților în viața femeilor reprezintă "prea multe probleme". Astfel, ea a declarat în 2014 faptul că ea a reușit să ajungă la această vârstă generoasă și frumoasă pentru că a ținut bărbații la distanță de ea.

Deși nu a avut o copilărie ușoară, Jessie a încercat să se bucure de viață la maximum. De asemenea, un alt ingredient al longevității, crede ea că a fost terciul de ovăz, numit și (porridge) pe care l-a mâncat pe tot parcursul vieții.

Jessie Gallan a crescut într-o familie cu un trai decent, a avut 5 frați și au locuit 8 persoane într-un apartament cu 2 camere. Jessie s-a născut în 1906 și a avut o viață modestă, a fost nevoită să renunțe la studii și să își croiască o carieră în industria serviciilor, ca bucătăreasă. După acest job, Jessie a fost îngrijitoare în casa unui om bogat. Când a ajuns la o vârstă la care nu mai putea lucra, Jessie s-a reras la un azil specializat în îngrijirea bătrânilor, unde și-a găsit o bună prietenă, pe Sarah.Cu ea, Jessie a petrecut momente de neuitat, au râs și s-au jucat împreună.

Pe lângă faptul că a avut o viață activă și fericită, Jessie a declarat ceva ce nu s-a mai auzit până acum: "Secretul meu pentru o viață lungă a fost să stau departe de bărbați. Aceștia reprezintă mai multe probleme decât am putea avea".
Pe de altă parte, ea a confirmat că trebuie să avem obiceiuri sănătoase și să nu ne stresăm pentru lucruri mărunte.

Ea a sfătuit toți oamenii să facă tot ce se poate face pentru a avea o sănătate bună și activități care ne fac fericiți.
Jessie a murit la vârsta de 109 ani, alături de familie, lăsând moștenire o lecție de viață lungă și fericită!

Cum a reușit un orădean să câștige la Loto peste 5 miliarde cu 6 lei... N-aveau ce să pună pe masă, dar au plătit „taxa de Rai” în valoare de 1000 de lei: „N-a vrut să-mi îngroape nevasta fără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x