Antena Căutare

Semnul purtat de sute de mii de oameni. Campanie fără precedent în întreaga lume!

Din ce în ce ma mulţi oameni îşi fotografiază mâna cu un punct negru desenat în palmă. Dacă se întâmplă să vezi aşa ceva pe Instagram sau pe orice altă reţea socială, e bine să ştii care e semnificaţia, pentru că este vorba despre o campanie de luptă împotriva violenţei domestice

Din ce în ce ma mulţi oameni îşi fotografiază mâna cu un punct negru desenat în palmă. Dacă se întâmplă să vezi aşa ceva pe Instagram sau pe orice altă reţea socială, e bine să ştii care e semnificaţia, pentru că este vorba despre o campanie de luptă împotriva violenţei domestice.

Campania "Punctul negru" a fost pusă la punct de mama a doi copii şi victimă a violenţei domestice pentru a ajuta femeile sau bărbaţii care sunt abuzaţi în relaţie. Iniţiativa îşi doreşte să ajute victimele prea speriate pentru a spune cuiva sau pentru a cere ajutorul, îndemnându-le să îşi deseneze un punct negru în palmă, pentru a fi recunoscute şi, eventual, ajutate.

În doar câteva zile de la lansare, pagina de Facebook Black Dot (Punctul negru) a ajuns deja la 4,8 milioane de persoane, scrie sheknows.com.

A cheltuit 14.000 de dolari pe rochii pentru a arăta ca şi prinţesele Disney. Cum arată acum femeia... Nouă din zece români nu pot citi poezia asta fără greşeală! E cea mai grea provocare și toți se dau bătuți. Tu poţi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x