Antena Căutare

SFÂȘIETOR! Scrisoarea publică a unei mame: "Ajutor, vreau să îmi abandonez soţul şi fetiţa, pe care NU O IUBESC"

"Acum patru ani am rămas însărcinată. Nu am vrut niciodată copii şi aş fi vrut să fac o întrerupere de sarcină, dar soţul meu m-a convins să păstrăm copilul", a scris tânăra psihologului Emily Yoffe, de la Slate.com.

"Acum patru ani am rămas însărcinată. Nu am vrut niciodată copii şi aş fi vrut să fac o întrerupere de sarcină, dar soţul meu m-a convins să păstrăm copilul", a scris tânăra psihologului Emily Yoffe, de la Slate.com.

"Soţul meu mi-a spus că voi gândi altfel despre copilul nostru. Nu a fost aşa. Mă bucur că soţul meu s-a ataşat aşa de mult de fiica noastră, pentru că nu îi doresc răul, dar nu o iubesc. Pentru că nu doream să stau cu ea, am petrecut mai mult timp la muncă. Asta mi-a adus o mărire de salariu şi o promovare, care implică însă un transfer la 1500 de kilometri distanţă. Am acceptat imediat şi acum caut o metodă de a-i spune asta soţului meu. Aveţi un sfat?".

Răspunsul psihologului a fost acesta: "Aceasta este o scrisoare tristă şi arată ce se întâmplă atunci când o femeie este "convinsă" să accepte copilul. Trebuie să admiţi totuşi că, în vreme ce soţul tău te-a convins să păstraţi copilul, alegerea finală a fost a ta. În acelaşi timp, nu pare că îţi iubeşti nici soţul foarte mult, din moment ce ai acceptat să te muţi la 1500 de kilometri distanţă fără să iei în calcul o discuţie cu el. Cred că nu te mai afli în acest mariaj, că nu ai fost niciodată croită pentru a fi mamă şi că trebuie să ai curajul să vorbeşti despre divorţ".

Credeți că a ajutat-o sfatul psihologului? Voi ați fost vreodată în astfel de situații disperate?

Lecția pe care le-a dat-o un biciclist unor POLITIȘTI care parcaseră neregulamentar: "Ați auzit de puterea exemplul... Taurii își recunosc, în sfârșit, greșelile în relația voastră. Ce urmează? Horoscopul pentru dragoste, în săptămâna 13-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x