Antena Căutare

Si-a anuntat sinuciderea pe Twitter, dar a fost salvat de la moarte

Un barbat care a anuntat pe Twitter ca vrea sa se sinucida a fost salvat dupa ce mai multi utilizatori ai retelei sociale au trimis politia catre locuinta lui, relateaza The Sun.

Barbatul care a vrut sa se sinucita a spus intr-o postare pe Twitter ca si-a cumparat medicamente pentru a face acest lucru. I-a tinut la curent pe prietenii sai virtuali cu fiecare moment si le-a spus ca se pregateste pentru o sinucidere transmisa pe internet.

In ultimul mesaj a anuntat ca se simte apatic dupa ce a luat o supradoza de medicamente. Ingrijorati, cei care au vazut postarile sale i-au cerut sa le dea numarul lui de telefon pentru a vorbi si au reusit sa-l localizeze intr-o locuinta din nordul Londrei.

Astfel, politistii au fost alertati si l-au gasit la timp pe sinucigas. Acesta a anuntat tot pe Twitter ca se simte bine si ca le multumeste pentru sustinere prietenilor sai.

Foto: hepta.ro

FOTO! Vezi tabloul realizat din sosete!... Armament in jucarii de plus, intr-un aeroport din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x