Antena Căutare

Și nu ne duce pe noi în ispită! Crezi că fiica e frumoasă, dar stai să vezi ce mamă sexy are! Plângi și n-ai cum să alegi dintre ele

Tinerețea e ceva la care visează orice femeie și cu cât ridurile sunt ținute cât mai departe, cu atât mai bine. Totuși, există și femei care parcă sfidează legile firii!

Tinerețea e ceva la care visează orice femeie și cu cât ridurile sunt ținute cât mai departe, cu atât mai bine. Totuși, există și femei care parcă sfidează legile firii!

Sunt mameși arată atât de bine, încât mulți ajung să creadă că fata stă alături de vreo soră. Totuși, surpriza e mare atunci când curioșii află că „tinerica” de lângă este, de fapt, mama fetei!

Asta da surpriză! Un exemplu concludent îl dă Tina Mahomes. Privind imaginea de mai jos vei crede că vezi trei surori pozându-se într-o mașină. Adevărul e că în mijloc este de fapt mama celor două fete de 18 ani!

Și magia nu se oprește aici! Mai jos o poți admira pe Georgie Smedley de 44 de ani (dreapta), care a decis să facă o poză cu fiica ei de 21 de ani!

Adevărata surpriză vine de la Amber de 27 de ani, care a făcut senzație pe Instagram atunci când s-a fotografiat alături de mama sa de 52 de ani, Yasmin Le Bon (stânga).

Ultima dar nu cea din urmă este actrița Polina Maximova de 27 de ani, care se mândrește să aibă o mamă care-i seamănă leit, deși are 50 de ani (stânga).

Hahaaaa! Durul Donald, cu ochii în soare: Trump a devenit ținta glumelor pe internet, după ce s-a uitat la eclipsă fără ... TROVANȚII. România, misterul pietrelor care cresc. ”După ploaie, apar, așa, ca ciupercile din nisip”, spun localnicii. O...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x