Antena Căutare

Și-a cumpărat un șarpe uriaș, iar reptila avea obiceiul să se așeze în spatele tinerei. Specialiștii au sfătuit-o să îl vândă imediat!

Atunci când își achiziționează câte un animal de companie, oamenii nu conștientizează cât de periculos este traiul cu un o fiară sălbatică. Un caz neobișnuit s-a petrecut în Australia, acolo unde Linda, o tânără excentrică și-a cumpărat un șarpe uriaș.

Deși cei care i l-au vândut au asigurat-o că nu este periculos, femeia a sesizat că după câteva zile de acomodare, șarpele a început să se așeze în mod frecvent în spatele său. Intrigată de apucăturile reptilei, aceasta a chemat un medic veterinar specializat în comportamentul șerpilor, iar acesta i-a spus că animalul trebuie cedat rapid.

Se pare că obiceiul șarpelui de a se așeza aproape de spatele stăpânei ascundea o adevărată stratagemă. Se spune că reptilele respective recurg la asta pentru a-ți măsura viitoarele victime și după ce sunt sigure că pot vi îngurgitate, trec la atac!

Lacrimi de durere și dragoste. O tânără care mai are de trăit un an și jumătate a avut parte de o surpriză colosală!... Anul 2018 nu aduce noroc pentru toate zodiile! Unii nativi au parte de perioade grele, cu ghinion și pierderi! Pe tine c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x