Antena Căutare

Are 91 de ani și este cel mai bătrân florar din România. Ce planuri incredibile are - Video

Cel mai bătrân florar din România are vârsta de 91 de ani și spune că vrea să atingă centenarul și chiar să își extindă serele în Arad, vârsta fiind „doar o cifră”.

Cel mai bătrân florar din România are vârsta de 91 de ani și spune că vrea să atingă centenarul și chiar să își extindă serele în Arad, vârsta fiind „doar o cifră”.

Bătrânul de 91 de ani ș-a dedicat întreaga viaţă florilor și încă mai conduce cu succes afacerea începută de tatăl său acum aproape un secol.

Toţi membrii familiei lui au pus umărul la dezvoltarea serelor. Prima seră a apărut tocmai în 1921, iar astăzi suprafaţa cultivată ajunge la câteva hectare.

Sutele de mii de lalele şi zambile îl menţin vivace pe cel mai în vârstă florar din ţară.

Bătrânul în vârstă de 91 de ani se află în fiecare zi îl găsim în mijlocul florilor, unde controlează temperatura din sere şi ia toate deciziile.

Pentru Ziua Îndrăgostiţilor, el a pregătit chiar o seră specială, alături de ajutoarele sale.

După luna iubirii şi cea a femeii, serele intră în repaus până primăvara viitoare, când se vor umple, din nou, cu flori pentru îndrăgostiţi.

Michael Jackson trebuia să fie în Turnurile Gemene pe 11/9/2001! ”Nu s-a trezit la timp, a ratat întâlnirea!”... Inedit! O bunicuță excentrică are parte de o petrecere originală la petrecerea de 100 de ani. 2 stripperi îndrăzneți o î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x