Antena Căutare

Şi-au dezgropat fata, la o zi după înmormântare: "Am pus mâna pe mormânt şi am auzit ţipete”

O familie din Honduras a îngrozit o lume întreagă, după ce au decis să își dezgroape fiica. Se pare că aceștia ar fi auzit „ţipete din interiorul cavoului”.

Oamenii au mers și au spart cavoul pentru a afla dacă fata mai trăiește sau nu. Neysi Perez, în vârstă de 16 ani, era însărcinată în 3 luni, și ar fi murit în urmă unui infarct, conform spuselor familiei, scrie cyd.ro.

„Am pus mână pe mormântul ei și am auzit zgomote în interior. Apoi i-am auzit vocea, țipă după ajutor. Totul s-a întâmplat la o zi după ce am înmormântat-o, nu mi-a venit să cred, am fost exataziat” a povestit tatăl femeii pentru The Mirror.

Îngrijitorul cimitirului spune că soțul tinerei l-a rugat să îl ajute să o dezgroape. „Plângea, era isteric și voia să o dezgroape. În scurt timp, toată familia s-a năpustit la mormânt, să vadă „miracolul”. După ce au scos-o pe tânără, familia a dus-o la spital, unde a fost examinată de un medic legist.

Moartea tinerei este destul de controversată. Se are că fata ar fi fost îngropată de vie. Medicii cred că, de fapt, tânăra a suferit un atac de panică violent, care i-a oprit inima pentru o scurtă perioadă.

Pe de altă parte, se bănuieşte că tânăra de 16 ani ar fi suferit un atac de cataplexie, care i-a blocat sistemul muscular și a făcut-o să cadă la pământ. Apoi, ar fi murit din cauza lipsei de oxigen, după ce a fost îngropată.

Asta e chiar culmea! China interzice mâncatul PROVOCATOR al bananelor... I-a cerut soției să acopere câteva zgârieturi de pe mașină, iar ea l-a lăsat mască. Ce a putut să facă femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x