Antena Căutare

Simplu și super rapid! Cum să-ți vopsești singură, acasă, părul verde precum al Deliei

Tehnica ombre a făcut furori printre celebrități, însă la scurt timp multe dintre ele s-au plictisit, așa că au optat pentru colorarea vârfurilor în culori vibrante, precum mov, albastru sau violet. Iar în scurt timp, trendul a prins și la noi, căci Delia și Andreea Bălan sunt doar câteva dintre vedetele care au optat pentru acest procedeu.

Tehnica ombre a făcut furori printre celebrități, însă la scurt timp multe dintre ele s-au plictisit, așa că au optat pentru colorarea vârfurilor în culori vibrante, precum verde, mov, albastru sau violet. Iar în scurt timp, trendul a prins și la noi, căci Delia și Andreea Bălan sunt doar câteva dintre vedetele care au optat pentru acest procedeu.

De, aceea, dacă îți dorești de mult timp o schimbare de look radicală, care pur și simplu să magnetizeze privirile, alege să te vopsești acasă. Simplu și ușor, alegând doar produsele potrivite pentru părul tău pe care le poți cumpăra din supermarket, poți obține coafura pe care ți-o dorești.

Așadar, pentru ca ”aventura” ta să nu fie una neplăcută, urmărește videoclipul de mai jos și inspiră-te.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surpriză uriașă pentru un pescar! A prins un pește…cu dinți și a rămas fără cuvinte când l-a văzut... Ai răbdare cu tine și învață din orice! Top șase greșeli pe care trebuie să le faci înainte de 30 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x