Antena Căutare

Sintagma "Make love, not war", ilustrata la propriu de un fotograf canadian

Editia canadiana a publicatiei Huffington Post a publicat o fotografie care ilustreaza la propriu sintagma "Make love , not war / Faceti dragoste, nu razboi". Imaginea a fost realizata in contextul protestelor extrem de violente cauzate de victoria echipei de hochei Boston Brunis asupra celei din Vancouver, Canada.

In urma meciului, mai mult de 100.000 de oameni s-au strans in centrul orasului Vancouver pentru a urmari meciul decisiv din finala NHL. Au rasturnat masini, uneia dintre ele chiar dandu-i foc, au spart geamurile magazinelor si ecranele gigant cu sticlele de bere sau au recurs la jafuri.

Politia a raspuns folosind gaze lacrimogene, pentru prima oara din 1994, cand violentele au izbucnit tot din cauza unei infrangeri a lui Canucks in finala NHL, insa multimea furioasa a continuat sa creeze probleme.


sursa: Antena3.ro

foto: HuffingtonPost.com

VIDEO! Argentina: Lac umplut cu cenusa din cauza unui vulcan... Vezi singurul loc din lume care va supravietui Apocalipsei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x