Antena Căutare

Site-ul WikiLeaks, nominalizat la premiul Nobel pentru Pace

Site-ul WikiLeaks a fost nominalizat la premiul Nobel pentru Pace de catre un politician norvegian. Potrivit lui Snorre Valen, WikiLeaks a adus contributii semnificative libertatii de exprimare in secolul 21.


Site-ul WikiLeaks, specializat in dezvaluirea de documente secrete, a publicat zeci de mii de note diplomatice. Actiunea este considerata "un atac la adresa comunitatii internationale" de catre Departamentul de Stat american.

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, este in prezent consemnat la domiciliu in Marea Britanie, dupa ce a petrecut cateva zile in inchisoare pentru acuzatiile de viol aduse de doua suedeze.

Julian Assange s-a nascut la 3 iulie 1971, in Australia. A devenit cunoscut in intreaga lume pentru site-ul Wikileaks, al carui fondator este. El si-a facut insa intrarea in lumea virtuala la 16 ani, in 1987, ca hacker. Din 1994, a lucrat ca programator. In paralel si-a terminat studiile. In 2006, Assange a pus bazele proiectului WikiLeaks.

sursa:Antena3

Un 2011 nebun: patul de 4 mil. £ si sandviciul de 5.000 $... Ruinele unei biserici de 1500 de ani, descoperite in Israel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x