Antena Căutare

Șoc în trafic! Ce avea un șofer pe bancheta din spate a mașinii (VIDEO)

Un motociclist mergea liniștit pe stradă atunci când, la un moment dat, a observat ceva cât se poate de bizar pe bancheta mașinii din fața sa!

Un conducător auto mergea liniștit pe stradă atunci când, la un moment dat, a observat ceva cât se poate de bizar pe bancheta mașinii din fața sa!

Era o zi ca oricare alta în care omul încerca să conducă liniștit. Doar că, la un moment dat, el a văzut ceva extreme de bizar e bancheta autovehiculului din fața sa.

Ca să se convingă, omul s-a apropiat și nu a mai durat mult până ce să trăiască un șoc: practice, șoferul respective avea înăuntru două oi, o căprioară, o capră și un papagal!

Martorul nu a mai stat pe gânduri și a pusimediat mâna pe telefon, ca să filmeze totul! Așa cum era de așteptat, întâmplarea din Marea Britanie a devenit cunoscută în toată lumea!

Ha-ha-ha! A montat trei camere video în camera fiului său ca să vadă când face dragoste cu prietena sa, dar nu se aștept... O fetiță de 8 anișori a călcat pragul salonului, însoțită de mama ei. Ar fi vrut să se tundă. Coafeza a înlemnit când a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x